det får bli fåglarnaskådning idag

saker gjorda: vaknat, det räcker väl?
dagens fråga: hmm, undra vilka det är som läser min blogg?
dagens låt: alltså, jag blir inte av med den här toyotareklamsnutten, tänker på den varje dag... my toyota is fantastic bipp bipp bipp.
dagens känsla: är sjukt trött, fast det är bra ändå. jag är mer bara trött på det där sättet som man är som nyvaken
dagens citat: "Jeff: Do you know what would be the best way to wipe out all of human kind? [...] Make all women telepathic because if they suddenly found out about the kind of stuff that goes on in our heads they'd kill us all on the spot. Men are not people. We are disgustoids in human form!"drömde om spindlar i natt. stora galna feta spindlar. imse vimse spindel hello. och de var ute efter mig. jag var en mumsbit för dem. och man kan säga att jag inte kände mig smickrad över det. sen vet jag inte hur det gick till, men helt plötsligt hade mamma, eller om det var fido, gjort drinkar av dem. med deras 'innehåll' i drinken. det såg ut som en grön drink med vindruvor i. den skulle vi dricka, men jag var skeptisk.

det blev inget fåglarnaskåda igår. jag hittade ugly betty på tv:n istället. och lite senare hittade jag morden i midsomer, som jag somnade ifrån förvisso. så jag vet inte vem mördaren var. jag tror jag gör det varje gång jag ser det. så får jag ringa pappa och fråga vem mördaren var och varför...

nu sitter jag här och surar över att det är snö på marken och jag inte får nån körtid. jag har ju betalat liksom.
men jag får ju skylla mig själv. ja alltså inte att det är snö ute.

kanske att man borde gå en promenad. röra på sig.

förresten, nån som såg första andra tredje, nu sist? den här kent från lindesberg... vilken snål jävla skit liksom. han hade sålt korv på nån auktion och så var det nån pappa som ville ha krov till barnen, men så visade det sig att han inte hade några pengar, så då sa kent
- ge mig skylten då...
så utan skam i kroppen tar han det de har ropat in på auktionen som betalning för 4-5 korvar till barn. inte efterskänka mat till barn inte. nej, nej, han tar en skylt och säljer den sen vidare för två och ett halvt tusen, eller vad det var... och det här berättar han som en rolig historia. nej kent, den var inte särskilt kul alls.

nähä, kanske dags att sätta lite fart. puss och kram! hoppas ni får en härlig lördag... vad har ni för lödrdagsplaner förresten?

Andra bloggar om: , , , , , , , ,Kommentarer
E

Jag har lagt alla lördagsplaner på is. M sitter och jobbar med nått skit hemifrån och ska iväg sen och intallera några servrar. Booooring. Enda planen är att duscha och raka benen;) Och kankse åka och titta på en gammal rostig bubbla från -67...

2007-11-10 @ 12:42:00
Hanna

Jag läser den! =)

Jag har varit på dop och ska snart iväg på en IRL bloggsammankomst =)

2007-11-10 @ 15:47:46
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

E: satt och kollade blocket efter roliga grejer du kunde hämta hem, men det fanns inget =/ nu ska jag surfa till din blogg och titta på rosa ;)

hanna: hehe, så kommer man få vara så där nyfiken på vad som egentligen hände - igen :)

2007-11-10 @ 18:01:54
anna

vad har du skådat för fåglar då leopardiga gumman?
kram

2007-11-11 @ 00:53:53
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0