är sugen, sugen på kaffe


jahaja, flera timmar senare sitter jag fortfarande här. inte har jag pluggat, inte har jag ätit, inte har jag sett någon film. jag har bara suttit och klickat med klickverktyget. påtal om ingenting så skulle min mamma nån gång berätta om nån jukebox. fast i hennes värld heter det musikapparat.

schemat stämmer inte, kompendiet saknar texter, kompendiet har med texter som inte finns med i detaljschemat. det är så som det ska vara - informationsbrist. så där så att man känner sig hemma och förbereds inför arbetslivet. jag som har arbetat vet ju att det är ju så här det är på arbetsplatserna. olika nivåer inom hierarkin kommunicear inte med varandra. det är så... myspysigt på nåt sätt... eller..

morgonens göra-lista består av att läsa, ringa bilskolan, tvätta... det var inte så mycket faktiskt... det råder nog brist på drama i mitt liv. var iofs nån som addade mig på msn:en och frågade om jag var en dominant sak. tog för givet att det var J, men sen blev jag osäker... så jag blockade människan... kanske jag inte skulle ha gjort. hade kanske kunnat bråka med han/hon/det istället... nä.

Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

Håller med. Det är svårt att verkligen säta sig och plugga... det finns ju så mycket annat i livet
;-)

2007-11-08 @ 00:02:06
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
panki

Heja heja pluggtjejen!

2007-11-08 @ 09:30:51
URL: http://pancake.webblogg.se/
leopardia

haha, ja, vi får väl se hur det går...

2007-11-08 @ 11:45:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0