trög och intolerant, jag behöver hjälp

saker gjorda: surfat, dragit igång en tvättmaskin, legat på soffan, gnällt
dagens fråga: hur resonerar man då?
dagens låt: young americans - bowie
dagens känsla: mår illa
dagens citat: " Charlotte: So, how are you?
Carrie: I'm good, how are you?
Charlotte: Great.
Carrie: I told Aidan about the affair and he broke up with me.
Charlotte: Trey and I never had sex on our honeymoon.
Carrie: You win. <pause> So should we get more coffee or should we get two guns and kill ourselves? "


ska nog allvarligt fundera på om jag inte är lactosintolerant. ska prova soyaprodukter nästa gång jag handlar. för nu mår jag illa... jaja. nog om det. har inte gjort nåt vettigt idag, satt och surfade runt lite på stylebop.com och valde dessa plagg, ja, om jag nu hade obegränsat med pengar och kunde välja vad jag skulle ha haft på mig idag. från just den sidan.

32472-19332472-19232472-19132472-19032472-189
väska: Burberry; 16 630 kronor
top: Marc by Marc Jacobs; 878 kronor. och det här linnet vill jag verkligen, verkligen ha. men ja, jag tänker inte köpa det. tror jag iallafall.
jacka: Celine; 15 235 kronor
kjol: Roberto Cavalli; 8 315 kronor
skor: Alexandra Neel; 4 241 kronor
jaja, man kan ju få drömma lite.

jag tror helt ärligt att jag börjar bli farligt galen. igår när jag slängde sopor så plockade jag med mig kläder därifrån, som nån hade slängt i soprummet. det är de som ligger i tvättmaskinen nu. ja, jag ska inte ha dem själv, utan jag tänkte att när jag ändå är och lämnar kläder till hemlösa eller barnhem i ryssland, så kan jag ju ta de dära kläderna. känns så onödigt att de bara ska slängas.

männen, kärleken? jag är mensig nu och det fick han nog veta igår. med besked. fast han kallade mig för attention whore och jag blev verkligen skitsur. jag vet att han skämtade, men jag loggade ut och la på luren i örat på honom en gång, bara för att han inte sa vem som varit där på middag. egentligen mest för att jag inte orkade prata utan ville se på min andra man - jamie oliver. så ringde han kvart i sex i morse, glad som en lärka och sa snälla saker. tror jag, för jag minns inte riktigt. jag fattar inte att vi står ut med varandra. egentligen allra minst att han står ut.

såg take the lead igår. en del människor nästan förtjänas att göra film om faktiskt. inte för att filmen var så fantastisk, men personen den handlar om är det.

läste på text-tv att british airways hade satt ett lik i en stol i första klass. nån stackars kille som fick sitta bredvid en död kvinna alltså. hur resonerar man då??? hej, vi vill gärna att du reser med oss igen...

måste nog ta och laga mig lite mat om jag ska orka mig igenom den här dagen nu. började kolla på the lake house, men somnade. i natt alltså. vet inte vad jag tyckte, men jag ska nog se klart den, eftersom jag älskar keanu reeves röst. och så ska jag nog ta och rensa lite på köksbordet så när jag vaknar imorn är det inte fullt med hushållsaparater, utan jag kan bara stiga upp och dammsuga och sen måla lite.

och så måste jag ta mig in till stan och hämta anmälningsblanketter till universiteten ja. jäklars vad tröttsamt det är. för jag skrev ett mail och bad dem att skicka, men helt ärligt så brister det alltid i kommunikationen när jag mailar. jag vet inte riktigt vad jag pratar för språk, men tydligen inget man får svar på frågor med, eller tjänster utförda med.

"hejsan,

jag är medlem på studera.nu och där finns mina gymnasiebetyg, men inte högskolepoängen från stockholmsuniversitet. så jag antar att jag behöver en anmälningsblankett för att kunna skicka in min ansökan med post?

så det vore trevligt om ni kunde skicka den snarast.

ska alla papper vara bevittnade?
jag har även tio års arbetslivserfarenhet, hur formuleras sådant?

mvh / leopardia"

ja, visst, jag har nog koll på hur man skickar in papper osv, men jag tänkte att jag frågar för säkerhetsskull eftersom det inte är till su jag ska skicka. hmm, svaret lyder:

"Hej.
Då dina betyg från stockholms universitet inte finns på din sida på studera.nu kan du skicka in dom till Antagningen 833 82 Strömsund. Du kan även söka på den sk. 25:4 regeln, då kryssar du i det alternativet och skickar med intyg på det."

för jag skickar in alla intyg, eftersom jag inte vet riktigt vilket som är mest värt. men det jag främst hade velat veta nu är ifall de kommer att skicka anmälningsblanketter eller inte. men jag antar nej. så jag får åka in och hämta helt enkelt, eftersom jag inte hittade nånstans på nätet där jag kunde skriva ut. men jag ska ringa till den där antagningen i strömsund och prata med dem istället tror jag. eftersom jag är rätt trött på det här med bevittnade kopior hela tiden. eller så är jag bara trög..

jo, jag är trög.

och nu ska jag laga mat och fortsätta att tvätta.

puss och kram Andra bloggar om: , , , , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

Du har säkert nämnt det men jag är så virrig. Vad är det du ska plugga/söka in på?

2007-03-19 @ 18:58:46
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Anna

vill du veta hur jäkla förvirrad o galen jag är när jag har mens? Jag har trott att jag postat paketet till dig men när jag öppnade en handväska idag så låg det där i..jag har till o med sett bilder i huvudet av hur jag lagt paketet på lådan...weird...
så vill du jag ska posta det nu eller vill du kanske ses nåt när jag kommer upp imorrn o på torsdag o få det personligen?

Sen tror jag inte att jag kan skylla på att det är min " första träningsmånad" längre och att viktuppgång beror på den...jag har inte tränat mer nu än det senaste halvåret...tvärtom tror jag.
well well, thanks for trying dear ;)
PÖSS!

2007-03-20 @ 12:10:06
URL: http://pyttis.blogg.se
Anna

du är väl ganska mycket längre än mig och ehh var har jag muskler någonstans???
Och mina bröst, vad kan de väga? 1-2 kg högst tillsammans...suck varför ska alla intala mig att inte väger lite för mycket eller att det inte är farligt med 2 kilos viktuppgång när jag mår så dåligt av det och att jag SER skillnaden på mig o smala tjejer...samt att då höra att jag väger samma som en som är längre mig...
vet att du inte menade nåt illa alls och jag är inte arg..bara mensigt överkänsligt och självhatiskt inställd..

2007-03-20 @ 12:38:48
URL: http://pyttis.blogg.se
Annika

Men Gud! British Airways och liket!!!??? Ja, HUR resonerar man då?? Fy sjutton.
Blir också nyfiken på vad det är du ska plugga?
Snygga kläder, by the way, vill ha rubbet!!!

2007-03-20 @ 14:40:15
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Anonym

jag är ju lite hemlig med vad jag ska läsa, eller vill läsa, jag lever i nån värld där jag tror att jag har möjlighet att få mina egna hemliga stalkers, hehe... nåväl, nu vet ni iallafall :)

anna: du får vråla till mig, om du vill, det är helt okej. jag kan ta det mesta. du är bäst iallafall. puss.

2007-03-20 @ 15:29:46
Mie, Absolut Guldkant

Men du, du kan anmäla dig på studera.nu och så kan du skicka betygskopior direkt till den adressen i Strömsund. Men gå först i och kolla under "dina meriter" på studera.nu för det hämtas betyg hela tiden.Du behöver inte anmäla dig på papper för att du skickar in betyg.

Sorry men jag kunde inte låta bli, jobbar ju med antagning;-)

Vill gärna ha kläderna du valt ut btw! Priset är förstås inte lika kul:-(

Ha det bra i vårsolen!

2007-03-21 @ 12:08:22
URL: http://absolutguldkant.blogspot.com/
julia

snyggt

2008-07-30 @ 12:26:19
URL: http://www.blogdropper.co.uk


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0