och så försöker man hjälpa till


saker gjorda: lackat burk och smörknivar, diskat, INTE sovit middag, kikat lite, ytterst lite, på konståkningen
dagens fråga: men om jag inte gillar solen pga att jag har glasögon och den är skarp och jag är för slö för linser, varför måste jag då gnälla över när det är mulet en hel dag?
dagens låt: en man i byrån - lill lindfors
dagens känsla: jag är inte så där överdrivet på humör. vaknade 11 och jag gillar det inte.
dagens citat: " Samantha: Well, let's just say it: you won.
Carrie: Was there a contest?
Samantha: Oh please! There's always a contest with an ex. It's called "who will die miserable." "


bara så där för att h&ms hemsida fungerade idag så råkade jag beställa... för 1200 spänn. inte riktigt meningen, men tusen av dessa är ett par byxor från madonnas kollektion och en klänning från den samma. kruxet är att jag inte vet vad jag har för storlek längre. för sen jag tog paus i arbetandet så har jag gått upp en sisådär 7 kilo och pendlar lite fram och tillbaks. så där ser man vad vardagsmotionen gör för en. men då provade jag aldrig kläder, nu måste jag, för jag ligger på nån mellanstorlek. men jag drog en chansning och beställde iallafall. får väl prova sälja dem på tradera eller nåt ifall de inte passar.

fick även hem mina kläder från odium clothing idag. klänningen är helt underbar! jag bara älskar den, förutom att tyget är lite tunt så att piercingen syns, men sånt är livet. dock vet jag inte om just jag passar så bra i den, men den är fin iallafall. tröjan är lite för stor faktiskt, så jag funderar på att försöka kränga den till brorsan. kan han bli lite gothare... tror att jag ska ha en blus under klänningen istället för bararmat. jag vet inte... nåja... nu har jag iallafall nåt att ha på mig nästa lördag.

har dock inga passande skor. eller ja, det kanske jag har, men de hade gärna fått vara sköna oxå...

männen, kärleken? har inte hört nånting på två dar nu. försökte ringa, men fick inget svar. så jag har inte så mycket att orda om det. blev lite lack sist när han satt i andra änden och yrade om nå pattar han såg på tv:n och inte fattar att man bara måste tillägga "ja, inte lika fina som dina förstås" för det är ju bara mesigt och smörigt och ja, han har inte det där med vett och etikett. ännu en pmsreaktion från mig då. men jag sa "du är söt" innan vi la på varpå han säger "du är oxå söt. ibland. när du vill" varpå jag suckade irriterat och surade ihop igen. men jag har rätt att vara som en trotsig tonåring. jag har pms. eller hade.

annars har jag kommit fram till att det där med att lacka grejer inte riktigt är min grej. kommer inte riktigt överens med lacket. men hur svårt kan det vara, undrar ni? för mig var det på kärnfysikernivå. men, men, å andra sidan är jag inte känd för att vara pedant heller...

hade en migränattack här i kväll, så jag orkade inte svara i telefonen när den ringde. kände mig elak, men det gjorde så ont. fick se lite konståkning iallafall, men det är som inte lika kul i år - igen - när ryssarnas elitgäng har lagt av... men, men. isdansen är bäst iallafall. behöver man inte se folk ramla hela tiden.

nä, dags för lite satc och soffan och tidningar. det där evighetsprojektet tidningar...

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , , ,


Kommentarer
Anna

men älskade gumm..jag har aldrig skrivit eller sagt att jag inte ttror att andra inte kan känna sig groteska eller äckliga eller tjocka.
Det finns massor av smalare människor som jag inte ill byta utseende med eller som är "fula" precs som det finns "tjocka" männiksor som är oerhört vackra...det är jag som inte vill se ut som jag gör för det gör mig ledsen.

Men i och md att du visar/berättar/skriver så om din egen kropp..vaför är det då så dumt/omöjligt/tvunget att ändra på att jag känner så om min?

Ja jag ska posta armbandet + liten present extra...för det är du värd, miljoner gånger om.
*kram*

2007-03-23 @ 08:29:28
URL: http://pyttis.blogg.se
Fröet

vilken dum karl. Jag hade blivit SKITsur. Och det hade inte haft med pms att göra

2007-03-23 @ 19:39:02
URL: http://litenfro.blogg.se
Annika

Kul med alla kläder du har beställt. Hoppas att dom kommer att passa!

Tycker också att den där karl'n var dum!!! Mkt irriterande kommentar!!

2007-03-23 @ 20:06:08
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Tinnitussan

Migrän är hemskt. Förstår lätt attt du inte svarade i telefonen.

Ha det störtmysigt i soffan med tidningar och Sex and the city!

2007-03-23 @ 21:07:50
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

anna: för att det förstör så mycket för fina du. pöss.

litet frö: hehe, jo, skitsur blev jag, men det är ju trots allt inte min karl utan bara en gammal kärlek som numer bara är vän...

annika: jag plockade iallfall bort en klänning och ett par solglasögon från beställningen utifall att de inte passade. nu får man väl skicka tillbaks saker, men det känns ju som att man ska ju få det gjort oxå :) ja, jag fattar inte varför alla karlar måste säga sånt där till mig...

tinnitussan: migrän är grymt otrevligt, tur att det finns glädjeämnen som satc att ta till då :)

2007-03-23 @ 22:23:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0