lite plock här, lite plock där

saker gjorda: plockat lite, pratat i telefon, dragit igång en tvättmaskin
dagens fråga: varför måste tröttheten vara helt galen?
dagens låt: pump up the jam - technotronic
dagens känsla: trött, men jag har det nog bra.
dagens citat: "Miranda: It's amazing. In a courtroom, reasonable doubt can get you off for murder. In an engagement, it makes you feel like a bad person."


min psykolog frågade om jag ville trappa ner på tabletterna, jag bara "neeeeje". jag, värsta piller motståndaren. inte för att jag tror att något sensationellt skulle ske, men det är rätt skönt med likgiltigheten ändå...

ska banne mig ta mig iväg och slänga lite kartonger som ligger och skräpar. fick ju en från adlibris som inte går ner i min normala kartongsamlingspåse. sen ska jag nog glo på tv en sväng, för jag blev akut trött nu när jag satte igång med mitt plock. måste ha mera kaffe.

32472-186 det där med att gå över broar ger ju en genast en tvångstanke att hoppa. det är märkligt men rätt fascinerande. jag brukar alltid vara tvungen att gå mitt på bron för att kontrollera det hela. inte för att jag tror att jag skulle hoppa, men man dras som till kanten, samtidigt som man är skiträdd...

32472-188 min kära bokhylla med min kära tidningssamling som ska gås igenom och rensas ut. men jag har en och en halv hylla färdig iallafall. just nu ligger där tydligen sån bubbelplast. ska slänga ner det i en kartong och ställa i förrådet, när nu förrådet behagar lämna lite plats åt mig. stökmaja.

männen, kärleken? jag kan skvallra om att Ka hade hånglat med en engelsman igår. en som envisades med att köra ner handen innanför byxorna på henne och smeka hennes stjärtskreva. vi kom fram till att vi inte förstod varför riktigt. samt att han hade tagit henne på brösten hela tiden. eller nypt, lite löst. för han tog bara snabbt, några sekunder varje gång. så vi undrar hur engeslmän egentligen raggar... jaja...

men ja, nu iväg med kartonger. nu får det var slutsmuttat på smoothiesar och dataflummande.

puss och kram på er!


Andra bloggar om: , , , , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

Har också en massa tidningar som jag samlar på, men som jag vet borde rensas ur...

Och kartonger är ett aber. Sååå otympliga, liksom...

2007-03-18 @ 16:09:59
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Panki

Stjärtskreva, kul ord :-)

2007-03-18 @ 16:55:56
Blackart

Haha, det där tvångsmässiga är rätt ball. En tjej med glasögan var alltid tvungen att hålla i glasögonbågarna när hon gick över broar, för hennes känsla var att hon helt plötsligt skulle hiva dom över kanten :)

Jag är NATURLIGTVIS inte alls sån. Bara en smula. Ibland. Jag är lite manisk när det gäller brevlådor och spotunnor, och får alltid för mig att det är fel prylar jag lägger ner. (Typ NEJ, postade jag nycklarna nu?!)

2007-03-19 @ 09:29:42
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
Blackart

Och jag får ju tillägga att jag hittills aldrig postat nycklar eller slängt nåt viktigt i soporna...

2007-03-19 @ 09:30:51
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
Hanna

Hittade också konstiga kartonger från Adlibris som lyckats gömma sig under sängen. Hmmm... Till slut gick jag iväg med dem i alla fall.
Pump up the jam var inte igår du...

2007-03-19 @ 10:50:53
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

tinnitussan: jag har tidningar jag sparar oxå. tex tidningen intrig ska inte rensas ut, men den har lagts ner...
blackart: jag brukar hålla nycklarna i handen när jag slänger grejer i soporna. så nu kommer jag iallafall att få noja över att slänga dem. ännu mer noja ;)
panki: hehe, det är jag och katta det.
hanna: jag har så mycket konstiga låtar i lurarna...

2007-03-19 @ 12:03:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0