festivalyra och fruktsyra

saker gjorda: tagit reda på kontrollbeskeden, gjort sallad, gjort juice, handlat, hämtat tavla och foton
dagens fråga: hur kommer det sig att de kommer undan med de höga biopriserna?
dagens låt: ah, det är ju faktiskt melodifestivalen på tv:n just nu :)
dagens känsla: har varit lite trött, men är riktigt nöjd nu
dagens citat: "Carrie: The fact is, sometimes it's really hard to walk in a single woman's shoes. That's why we need really special ones now and then to make the walk a little more fun."



alltså, jag tyckte att andreas jonssons låt förra året var ett plagiat och jo, så gör han samma bedrift igen. han var ju rätt okej förut innan han började med den här schlagerhistorien... jaja, det är bara för att det är han som låter just nu...
sitter alltså och skriver till melodifestivalen. ja, som vanligt inte till dem utan framför tv:n medan det är schlagerfest som visas...

tog tag i det hela och satte in kontrollbeskeden i pärmen. innan låg de i nån plastback från ikea som står helt felplacerad på min hallbänk. den ska så småningom in i mitt badrum.
hade tänkt både gå promenad och diska, men tiden bara rann iväg på ingenting och det enda jag hann med var att gå till lidl och köpa mjölk och tre mappar, samt att hämta ut min tavla och dykfoton.
så tillåt mig att presentera franko;

32472-169 som jag råkade rama in för 2200 spänn, så, nog är det fin ram? vet inte om jag dragit historien om när jag köpte den här. var lite full i ao nang och sprang på en konstnär där som sålde sina verk där han stod på trottoaren. och de var ju fina. ja. hmm. så jag frågade om han inte kunde döpa fågeln jag köpte till frank, varpå han tyckte att "Nej, det måste vara ett engelskt namn. Franko!" så tvingade jag honom att skriva det på baksidan och tjipp och tjopp så var historien slut. men jag älskar franko hur som. det som är lite synd med inramningen är att det han skrev på baksidan försvann, men det står där iallafall. slug som jag alltid är när jag är full tänkte jag på hans framtida karriär och ifall han blir stor nån gång så har jag datum och historia på baksidan... jag vet inte, jag har nog sett för många avsnitt av antikrundan =/

gjorde sallad till middag idag. inte för att vara nyttig, utan för att jag var sugen. för jag dränker den nämligen i blue cheesedressing. och så tog jag upp relationen med min råsaftcentrifug. pressade mig lite juice på äpple, päron, kiwi, morot, apelsin och slängde även i lite linfrön när den var färdig... så det ska jag alldeles sitta och smutta på. är lite för mätt just nu.

anna books låt var faktiskt inte alls bra... har ju inte hört den förut. men hon bjuder ju på killar som dansar. det är nåt speciellt med killar som kan dansa ändå...

hämtade även ut bilderna från undervattensturen. de är väl lite så där mörka, men, men, kul är det iallafall:

32472-170 jag lägger ju normalt inte direkt ut bilder på mig själv, men jag tror inte att jag får nån stalker på det här... men jag är så jäkla stolt över att jag dök utan att kunna simma längre än 20 meter. lärde mig förresten att flyta där borta. Ka lärde mig. coolt. så nu kanske jag inte behöver dö om jag trillar ur en båt, jag kan helt enkelt flyta fram. på fläsket, som H skulle ha sagt...

männen, kärleken? tror att han har ringt tre gånger idag och det är ju trevligt med lite avbrott i vardagen så där. eller helgen om det nu ska vara så. jag är fortfarande fascinerad över att vi är så sams hela tiden. haha, även om han säger att jag jämt är arg och sur. men det är jag ju inte.
har förresten en bok om asperger som jag inte har läst, kanske ska ta och göra det nån dag...

min mamma gillar verkligen inte kristian luuk. hon tycker att han är så kass och fånig. men jag gillar honom, jag tycker att han är sjukt proffsig...

marie lindberg, shit, vilken snygg gitarr hon har. har inte hört den här heller, men gitarren föll jag stenhårt för... jag tror ju att den här vinner... och den var helt okej, även om det inte är nån "schlager" utan egentligen lite för bra för det här sammanhanget, men, men... hon har jäkligt skön röst, men hon skulle nog passa bättre i en lite slitigare frisyr, inte se så präktig ut, utan lite mer tori amos eller sheryl crow eller sophie b. hawkins. undra vad hon gör nu för tiden förresten?

ja, nä, nu ska jag nog fortsätta att bara kolla på resterande bidrag och smutta juice.

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

uppdaterat: alltså jag gillar verkligen ola och the ark, men den här låten var verkligen kass. för lite glamour och synth och för mycket rockabilly..



Kommentarer
pappa B

Ha, ha Du har en rolig blogg. Hamnade här när jag vimsade runt i bloggvärlden. Tycke att Franko är mycket stilig, bättre än ramen. Historien om införskaffandet är också bra.
Jag kanske tittar in igen, någon gång, om jag får?
pappa B

2007-03-10 @ 21:45:57
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Panki

Franko va söt

2007-03-11 @ 01:19:11
leopardia

pappa B: du är så välkommen så. tack för dina ord.

panki: hihi

2007-03-11 @ 10:09:24
Anonym

Franko var jättesöt!

Och dykning. WOW! Superkul :-)

2007-03-11 @ 19:57:43
art[e]fact

Hoppas att du har haft en bra söndag idag! Vilken fin tavla på Franko! :)

Trevlig kväll!

2007-03-11 @ 20:53:02
URL: http://artefact.blogg.se
Malin

Franko var riktigt fin, trodde inte att en målad fågel kunde uttrycka så mycket känsla men det lyckades han ju faktistk med :)

2007-03-12 @ 08:38:28
URL: http://mycketsnack.blogspot.com
Anonym

alla: tackar! franko var förvisso ett köp i berusat tillstånd, men jag är nöjd... trevlig dag på er!

2007-03-12 @ 15:07:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0