den där betnér

saker gjorda: jaja, jag ska gå ut och ta vara på det fiiiina vädret
dagens fråga: måste 3 suga så och måste min mobil vara så lätt att hata?
dagens låt: ge mig lite sodavatten, sodavatten sodavatten, ge mig lite sodavatten, sodavatten bums
dagens känsla: förvirrad
dagens citat: "Miranda : I'm sorry, if a man is over thirty and single, there's something wrong with him. It's Darwinian. They're being weeded out or propagating the species.
Carrie : Okay, well, what about us?
Miranda : We're just choosy."


av någon anledning tror mamma att jag är kräsen... att det är därför...

nåja, om jag hade pengar, da da da di di di da. då skulle jag köpa magnus betnér:
image217
eftersom det sägs att allt är till salu. dock säger de att man inte kan köpa lyckan. lite motsägelsefullt det där.

jag har fortfarande inte avslutat min smoothie och nu är klockan 14. vad hände liksom?! jag blev ju väckt nio av att telefonen ringde och någon sjöng för mig. det där med att det var dags för små tjockisar att gå upp. det finns ett ord för det, men jag kommer inte på det just nu. men det är lite roligt att det skulle kunna finnas små tjockisar.

jag känner mig faktiskt duktig som åkte hem igår istället för att ställa till med en skiva. vet dock inte om kattapulten blev sur eller inte. för hon tyckte att jag kunde stanna och äta, men jag tycker inte om att åka hem själv för sent. fast det var lugnt nu. hur som så skickade jag ett "förlåt att jag är tråkig"-mess, som jag inte fick svar på. därför jag inte vet. men å andra sidan fick jag inte svar på några mess igår. och jag är grymt ovän med min mobiltelefon.

jenny kommer hem en sväng från australien den 22a. jag hade inte tänkt vara kvar i stan då, men jag kanske väntar in henne. pizza hut och tusen garv som motion på maten.

jag vet inte varför jag ryser när jag blir attackerad av religiösa samfund på stan eller så - utom av jehovas vittnen. då blir jag istället road och triggad till diskussion. fast jag orkar aldrig ta tag i det där diskuterandet.

männen, kärleken? den här karamellen kallad magnus betnér tänker jag suga länge på. jaaaa, eller neeeej, jag tryckte ingen lapp med mitt telefonnr i näven på honom. han har flickvän. jag gjorde ingenting annat än körde upp mobiltelefonen, den hatade, i ansiktet på honom. men han kom in på scenen och två sekunder gick, sen ägde han. det är inte bara hans samhällssyn som är sund heller. eller sund och sund, om man nu vill ha ihjäl folk till höger och vänster, haha. men det är det ju fler som vill. nåväl. jag blev väckt nio i morse av min favoritväckarklocka.

nä, nu måste jag nog kila ut och ta vara på det där fina vädret som alla pratar om.

mina gröna fingrar var visst inte gröna. mina kryddor trillar liksom ihop. jaja. puss och kram på er.

och påtal om män och kärlek, jag har insett att det enda jag attraheras för är en viss form av intelligens blandat med sarkasm hos en man. eller i en mans vokabulär. tex house, mimo, betnér. eller så ljuger jag nu. fan. men sitter man och glor på 34 sidor med bilder av karlar och inte känner nåt nånstans, ens i lilltån, då lär man ju ärligt kunna säga att utseendet inte har någon betydelse. fast jag vet inte, om bert karlsson inte var bert karlsson utan någon annan, så.... nääää...



Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
E

Du låter ju nöjd med gårdagen;)

2007-06-02 @ 14:41:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0