snirkelvägar och snubbelben

saker gjorda: har inte gjort så mycket, är lite trött mja... får se resten av dagen, kanske iallafall borde tvätta de där kläderna som följde med på resan, de luktar nog d&d inn skulle jag tippa...
alkoholintag: ska nog göra mig lite juice och äta en mango
dagens fråga: ?
dagens låt: i wanna be loved by you - marilyn monroe
dagens känsla: är lite ledsen, vemod, men det är nog pga tröttheten, hoppas jag
dagens citat: "Carrie: The only thing I've ever successfully made in the kitchen is a mess. And several small fires. "


jaha, jorå, jag var uppe hela natten och kollade på oscarsgalan, sen slocknade jag nog vid tresnåret dagen efter, så det där med normal dygnsrytm verkar utebli ett tag till.

egentligen har jag tusen saker att pyssla med här hemma, sånt där som att faktiskt få kontrolluppgifterna att sluta flyta omkring i lägenheten och hoppa in i en pärm istället. men vad är bättre än att bara få vara?

är osams med min dvdspelare igen, den beter sig helt mongo. det bara står "unsuport format" trots att det är divx och den läste det formatet nyss. så jag måste nog köpa en ny. för jag blir bara sur hela tiden. har mailat nån återförsäljare i norge, men har inte fått nåt svar, så de kanske inte kan engelska. ska gå in på teknikmagasinet och klaga lite. de kanske kan ge mig en som fungerar. annars kommer den att finnas att hämta på soptippen. billigare än så kan det ju inte bli för en dvdspelare som är tjurig.

så det är väl dags att kolla upp alla teknik och elektronikaffärers sortiment då kanske. men först ska här ätas frukost. blir bara té och limpsmörgåsar. och så förhoppningsvis ett avsnitt av supernatural, som fungerar.

och så måste jag kila iväg med mina glasögon som blev repiga på resan. ett av paren. haha. S frågade vad jag samlade på, precis efter att hon kommenterat att det var nya glasögon jag hade på mig...

männen, kärleken? så här länge har vi nog aldrig varit sams förut. och det är ju bra. för jag orkar inte hålla på och hålla på. jag är nöjd så här. med att inte vilja ha varandra, men ändå som tycka om varandra. på det där andra sättet, som man kan göra när man inte vill ha varandra.

ska försöka fota allt jag köpte i thailand oxå. bara så där på kul. och så ta mig in till stan nån dag och fika med pannkakan. men idag är jag ledsen och då känns allt så jobbigt ju. som festen på lördag är inte alls lika lockande längre...

puss och kram

Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
Tinnitussan

Vissa dagar är bara pest och sega!

bra idé att fota Thailandsfynd! De vill jag se- nyfiken som jag är ;-)

2007-02-27 @ 17:35:40
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Panki

Va e d för spännande fest du ska på?

2007-02-27 @ 23:24:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0