med kall stor mage

yes, me so sorry, men det har varit lite knöligt med bloggandet. jag vill inte lämna spår på brorsans dator; jag bloggar ju i hemlighet inför min familj. och min lap top fick spel när jag försökte installera zone alarm och startade om hela tiden, men efter en snilleblixt till idé så lyckades jag lösa det. wohooo.

vad som har hänt här. oboy, jag har shoppat för flera tusen. hehe, så här är det; jag har lekt roomservice. jag och mamma och pappa har. brorsan har bott här sen i oktober och det satt fortfarande ingen tavla på väggarna, ingen taklampa i vardagsrummet, ingen hallspegel i hallen, ja, mm... lite sånt där. och med tanke på att han är en rätt duktig konstnär själv och har målat flera tavlor, så ja... nåväl, vi drog iväg till ikea där vi köpte en korgstol, sängbord, billys lilla bokhylla, lampa till hallen, kartonger osv. mamma tjatade hela tiden om att bror min inte har massa småpyttlar som behöver förvaringsställen, men efter att ha visat henne att kartonger alltid är bra att ha. snygga kartonger är ännu bättre än en från canon dessutom. köpte tavellister på bolagret, en rumslampa, korgar osv osv. så nu är här verkligen jättefint förutsatt att man gillar beige, brunt och grönt, samt ett blått kök.

och idag har jag sprungit benen av mig på stan. handlat och handlat. gosh, det var megarea hos panduro och hemtex. som en våt dröm gått i uppfyllelse. jodå, köpte även lite kläder till mig själv, och ett par skor. fast jag lät bli att köpa en knallgrön regnkappa på second hand, men den var tjusig, det var den... och så ett par loppisfynd, naturligtvis... ojoj.

ja, sen har jag ju badat i havet. två gånger. och jag höll på att frysa ihjäl. fötterna nästan domnade bort under tvektiden innan doppet. så det gick inte att krabba, magen frös för mycket. annars har min fredagskväll gått åt till att ligga här i soffan och sortera brors plastpåsar i köket. mm, när jag väl går igång så kan jag knappt sluta. nya krukor, fixa pennburkar, placera pennor efter färger i olika rum osv osv.

ja, halkkörningen gick helt okej. jag har då ingen vana att köra dieselbilar, så jag kanske var lite trög på gasen, men ja, det fanns nog inget man kunde misslyckas med så länge man var en någorlunda trevlig prick. för han var rätt pratsjuk. och infon jag fick gör att jag ska maila arga mail till bmw, men mer om den historien kommer senare.

happ, imorn blir det nog kräftätning i nån stad här i närheten. vänder hemåt på söndag med ett stopp hos den där lilla familjen där karln har matlagning a la gourmét som hobby. övernattning där för att, ja, för att det är så trevligt helt enkelt.

ja, nä, puss och kram på er! ha det massor med gott!

förresten när jag provade klänningar idag påpekade mamma att jag 'måste göra något åt den där magen' och en annan gång 'nä, den där klänningen är för tajt över din stora mage'. hon börjar bli orolig nu. och ja, jag kanske borde se till att styra upp det där jo. jaja.

Andra bloggar om: , , , ,


Kommentarer
Panki

Guuu va kul med shopping!!! Själv funderar jag på att ha en utmaning för mig själv nästa vecka, att inte shoppa nåt alls. Inte ens en latte. Undar om man klarar det?

2007-08-11 @ 09:19:31
URL: http://pancake.webblogg.se
Blackart

HAHA, det bästa är a-linjeformade kläder! Då behöver man inte göra nåt åt den där dallrande gojan som putar ut, för den är borttrollad. Syns inte, finns inte. Voila! (är dom dessutom av lite längre modell så döljer dom gigantarsle och ridbyxlåren from hell på köpet. Me likey!)
Jag har fortfarande inte fattat sambandet mellan att det jag stoppar i munnen är detsamma som fladdrar omkring runt midjan sen. Jag kan seriöst stå framför spegeln, nypa kritiskt (och äcklat) i späcket och lova mig själv att nu måste det bli nån förändring här - SAMTIDIGT SOM JAG ÄTER EN MUFFINS. Och ser inte sambandet.
En kompis sa till mig igår att om man ville bli av med späck kunde man kanske uppsöka en späckhuggare. Ja, det kan vara värt ett försök. Eller?

2007-08-11 @ 09:46:27
URL: http://www.hysteri-blackart.blogspot.com
anna

haha det var tur! jag hoppades o försökte verkligen få dem för 300 ...agerade besviken och " sad puppy" när jag märkte att de inte slog in 300.. " men det stod 300 på dom ju...huh?"
några lördagsplaner fantastiska leopardia?
kram!

2007-08-11 @ 11:47:02
URL: http://pyttis.blogg.se
anna

haha det var tur! jag hoppades o försökte verkligen få dem för 300 ...agerade besviken och " sad puppy" när jag märkte att de inte slog in 300.. " men det stod 300 på dom ju...huh?"
några lördagsplaner fantastiska leopardia?
kram!

2007-08-11 @ 11:47:09
URL: http://pyttis.blogg.se
Tinnitussan

Härligt att läsa! Kul att du smygbloggar med ;-)
Själv har jag inte badat alls i år. Bakläxa helt klart...

2007-08-12 @ 14:00:59
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
ET

Länge sen jag var här och lämnade spår. Själv börjar jag fundera på att blogga offentligt... Får se hur det blir med den saken.

2007-08-14 @ 16:10:14
URL: http://et2006.blogspot.com
leopardia

Panki: du är knasig, aldrig!!
blackart: hehe, jag tycker det där du berättar känns vääääldigt bekant...
anna: lördagen som var hängde jag på en jättestor loppis innan jag åkte iväg och åt massa mat hos föräldrarnas vänner... puss
tinnitussan: klart bakläxa ;)
et: det är ju lite det där med att blogga offentligt som gör en... eh, paranoid ;)

2007-08-14 @ 18:06:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0