ut i vårblåsten och låtsas att det är vad jag vill

saker gjorda: inte hunnit med så mycket än
dagens fråga: varför kan vi inte skriva isär lite mer? va va va?
dagens låt: do what i say - clawfinger
dagens känsla: irriterad på mig själv mest
dagens citat: "Carrie: Welcome to the age of un-innocence. No one has breakfast at Tiffany's and no one has affairs to remember."


igår slösades dagen bort med att glo på lost. jäklars vad jag tycker att den serien är märklig. lär ju vara feta lsddoser författarna trycker i sig. lite lustigt oxå att den där jäkla isbjörnen som härjar omkring är så kasst gjord. nå, bara dö nån gång. ni är på en öde ö och har det jobbigt. dö då. nu är det 3 säsonger om folk på en öde ö, helt otroligt. och så fort nån dör så dyker det upp tio nya. men ja, jag tycker ju inte att serien är dålig. bara märklig.

prison break har jag inte börjat kolla på än, för jag vill se hur lång den serien kan tänkas vara. och 24 har jag slutat att glo på, man kan som inte dra ut på saker i evigheter.

okej, den här reklamskylten sitter i tunnelbanevagnarna:
32472-212
alltså, när man har som jobb att fixa reklam så kan man väl, snälla, anstränga sig lite. för jag levde i min egen naivitet och trodde att det hette hiphopartister. ta bort!

männen, kärleken? blev väckt 20 över åtta imorse oxå, men tillskillnad från igår gick jag upp idag, lite leendes så där... nej, man får inte hugga av händerna på inbrottstjuvar. så är det bara. vilket för mig in på en annan tanke om folks hårda moraliska regler, skapade för specifika tillfällen. dvs fängelsena. där våldtäktsmän oftast inte får sitta med andra interner, eftersom de blir så utsatta. jag kan känna att jag mest tycker att det är bra för de andras skull. det är ju dåligt att slänga in en våldtäktsman för att skapa en annan våldtäktsman eller för all del, våldsutövare. våldtäktsmännen skiter jag väl för all del i, men det är ju inte sunt att utöva våld, med tanke på de andra då. mm.

jag tror att jag struntar i att åka in till stan idag. jag hade tänkt att jag skulle åka in och hämta mig ett gratis ex av svenska dagbladet(urk) eftersom dödsannonsen var där i idag. men jag tror att jag köper tidningen istället. och sen hade jag tänkt kolla ifall det fanns tallrikar kvar på drömhuset. för jag ångrar att jag inte köpte två till, men, men det får väl vara som det är. för allt tar sån tid. eller så struntar jag i att duscha idag oxå och slänger mig iväg. det visar sig.

32472-211 min trevliga skärm som blivit platt istället för en stor klump.

igår åt jag lussebullar minsann, sen gick jag till affären och letade efter lussebulleglass, men det fanns naturligtvis inte, så jag tog med mig en jordgubbssandwich istället. men så gör jag nog. jag drar på mig en keps och åker in till stan och sen hem och myser framför ytterligare avsnitt av lost till min glass. kanske att jag köper med mig någon god mat oxå.

så där ja, upp och nicka sockerdricka.

puss och kram på er.


Kommentarer
Panki

Va snyggt d va med skärmen!

2007-04-21 @ 12:16:16
ET

Jag tror även det heter musikcommunity ;-) Lost är verkligen helt utflippat, det får David Lynch Twin Peaks att framstå lika normalt som Bamse Världens Starkaste Björn.

2007-04-21 @ 15:02:58
URL: http://et2006.blogspot.com
ET

Jag tror även det heter musikcommunity ;-) Lost är verkligen helt utflippat, det får David Lynch Twin Peaks att framstå lika normalt som Bamse Världens Starkaste Björn.

2007-04-21 @ 15:03:59
URL: http://et2006.blogspot.com
ET

Jag tror även det heter musikcommunity ;-) Lost är verkligen helt utflippat, det får David Lynch Twin Peaks att framstå lika normalt som Bamse Världens Starkaste Björn.

2007-04-21 @ 15:11:19
URL: http://et2006.blogspot.com
leopardia

panki: ja, jag blev lite kär i den iallafall. helt plötsligt insåg man att det fanns utrymme..

et: haha. jag läste aldrig så långt, för jag fastnade i min irritation över hiphop artister. tills jag var tvungen att fota eländet...

2007-04-21 @ 15:16:48
Anna

puss och kram på dig sötsöt!!
hoppas du mår bra!

2007-04-22 @ 14:14:07
URL: http://pyttis.blogg.se
leopardia

anna: puss och kram tillbaks liksom :) jag har det finfint, med min glass och lost.

2007-04-22 @ 17:50:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0