så vi besökte stugan

saker gjorda: besökt rusta, öb, coop, brorsans stuga, samt ätit en massa
dagens fråga: var går gränsen för narcissism och att bara gilla och vara nöjd med sig själv?
dagens låt: release me - laura sweden
dagens känsla: jorå, trött men helt okej...
dagens citat: "Samantha: Ladies! Seamen, twelve o'clock!
Miranda: I pray when I turn around there are sailors, because with her, you never know."


jag klandrar inte ralph fiennes.  storyn är väl lite så här, med min vinkling då, hon tar sig ett nyp på arbetstid. för hon jobbar som flygvärdinna och in kliver kändisen och hunken ralphie. hon får sparken och efter det tvingas hon tydligen  att prostituera sig. ja, för att få ihop pengar, för man kan inte jobba på mc donalds när man varit flygvärdinna. så ralphie hade inget med den saken att göra. egentligen har han inte med nåt att göra annat än att han lättade lite på trycket tillsammans med henne. så hon skyller inte på honom. alltså, när blev det så vanligt och helt okej att skylla på alla andra att man känner att man är tvungen att tala om när man inte skyller på någon?

efter en tripp till brorsans stuga och man är fylld med ro. och lussebullar :)

32472-205

idag så gjorde iallafall mamma det. hon läste högt ur tidningen. och säger till min bror
- Jo, de har en biograf i vingåker.
både jag och brorsan kände att "jaha??"
men jag gillar sånt. när man sitter och försöker fokusera sig på i mördarens spår så kommer nåt sånt där som bara är så självklart fast man egentligen inte fattar nånting.

32472-206 det var ruggigt kallt, men lite vår iallafall... och egentligen blev det inte så mycket gjort. jag köpte rosa påsförslutare på rusta och pollypåsar på öb. var tvungen att köpa en apelsinsmakig, för att testa...

männen, kärleken? nixpix, har inte hört nånting från någon. förutom att mamma läste kontaktannonser högt för mig. för hon skulle hitta en fästman åt mig. i tidningen land. "hej, jag är en trevlig bonde, mina intressen är dig och natur". inget fel med det, men jag reste på mig och gick iallafall. hehe... men åh, vad jag kände att jag skulle vilja ha en pysslarstuga i nora och sen nåt annat nån annanstans. men en skrivarstuga med atleje och allt möjligt i nora. som maria lang. då skulle jag vara lycklig. men vart var jag. jo, det är ingenting han har gjort särskilt eller nånting sånt. det är bara det att jag har inte längre nån energi till att ge och aldrig få nånting tillbaks. för det är alltid så, på hans villkor och jag orkade inte. för man ska visa så förbannat mycket förståelse bara för att han har asperger och visst. det kan jag ju göra, men han får ju gärna anstränga sig ett litet uns själv, eller stå för omtanken han säger sig känna. det funkar inte. alltså visst, vänskap ska väl vara kravfri, men nånstans sker ju ändå alltid ett utbyte från båda hållen och nu sprang jag helt plötsligt och slog huvudet i väggen. så det var inte märkvärdigare än så.

jag vet inte, jag vill väl ha nåt himlastormande, nåt som bekräftar mig rejält. men nåja, skitsamma.

hehe, mamma kände inte igen oprah utan smink. för hon visade sin arbetsdag idag och mamma bara "men det där är ju inte hon" hela tiden.

har börjat läsa camilla l's bok isprinsessan. jag vet inte, jag kan ju inte säga att man grips de första tolv sidorna iallafall. men jag har ju hört att hon ska vara så bra så jag får väl ge den en chans. och jag har även för mig att jag hört att isprinsessan just handlade om nå form av övergrepp på barn eller nåt. minns inte så mycket längre. och nog för att den är fiktiv, men som ecpatvolontär så är det ändå väldigt lätt att välja sån litteratur.

på tisdag åker brorsan tillbaks till lund igen, själv blir jag nog kvar  här ett tag till.

de rostade kikärtorna gick hem här iallafall.

och så har jag lärt mig en sak. att när man putsar fönster och använder tidningspapper ska man inte använda fönsterputs utan antingen 1. bara vatten. 2. vatten met lite ättikssprit i. 3 vatten med ett uns diskmedel i.
så det ska jag prova nästa gång. fast jag funderar på att tvätta fönstrena hos ma och pa när de åker till ludvika för att packa ihop ett dödsbo, ja, hjälpa en bekant att packa ihop ett dödsbo. eller så kan jag ju förvisso baka. det brukar vara min grej.

inga smoothiesar än, men snart så. imorn så, då ska det bli smoothiefest igen.

puss och kram






Kommentarer
Annika

Låter som en rätt skön tillvaro i det sköna hemmet.
Det där med Fiennes var nytt för mig. Håller med dig i det du skriver.
Fina bilder!!!

2007-04-09 @ 17:05:19
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Blackart

Narcissism är ju som en besatthet, så jag antar att din fråga blir nånstans som att fundera över när en sund kärlek (till någon annan, alltså) övergår i stalking. Och då är ju förstås den givna följdfrågan; FINNS det ens nån skillnad? hehe, antar att det beror på vem man frågar.

Men din mamma!!! Inte visste väl jag att det fanns en biograf i vingåker!! Gudomliga vishet.

Och den där artikeln, haha. Kollade också på den förut och funderade just över HUR man bär sig åt för att gå från flygvärdinna till suicidal prostituerad bara för att man haft sex med en skådis. Och sedan säga "Jag klandrar inte..." Eeeeh, nä? Skulle det finnas någon anledning att klandra honom? Var det nån som trodde att hon klandrade honom? Ibland undrar man hur folk som helt verka sakna hjärna ens klarar av att andas utan hjälp.

Ha det gott igelkott.

2007-04-09 @ 18:34:15
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
Panki

Själv ska jag jag betala nån för att putsa våra fönster. Vem e ens intresserad av att göra d själv.

2007-04-09 @ 23:07:03
Tinnitussan

Du är underbar med dina lussebullar :-)

2007-04-09 @ 23:09:12
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

jag ska bara hojta till er alla att jag slarvar lite med att läsa bloggar när jag är här. det blir mest snabbvisiter in på nätet för att sen rulla vidare i villan. det är ju inte min dator.
men nä nä, panki, man vill väl klara sig själv ;) visa att man visst är gjord för det här livet.
hehe, blackart, jag tror inte att stalking existerar, man måste ju få visa sitt intresse.
och utan lussebullar stannar jorden, eller hur tinnitussan? ;)
ack, den här tillvaron annika, den pendlar mella lättjefullt ljuvligt till att slita sig i håret för att det känns som att man måste uppfostra sina föräldrar...
puss och kram

2007-04-10 @ 00:10:09
ET

Kan inte hjälpa det, men Ralph Fiennes tappade helt min respekt med sitt tilltag på flygplanstoan! Vem vill förresten ha sex på en flygplanstoa?

2007-04-10 @ 11:51:57
URL: http://et2006.blogspot.com
Hanna

Härligt med blåsippor. Jag har inte hittat några än.

Själv gillar jag skarpt Camillas L:s böcker. Iaf Predikanten som jag läser nu :)

2007-04-10 @ 19:03:05
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

et: mja, fast jag tror nog att ungefär alla kändisar strular runt så fort tillfälle ges, så jag är nog inte särskilt förvånad...

hanna: jag har kommit 27 sidor nu :) här går det sakta men säkert... så jag kan inte riktigt ge ett ärligt omdöme än...

2007-04-14 @ 21:46:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0