ägg skägg drägg och så jag

saker gjorda: sörplat kaffe och dammat böcker.
dagens fråga: varför ses dr house som bitter och ensam, bara för att han säger det han tänker och är lite cynisk?
dagens låt: livet är en fest - nationalteatern
dagens känsla: så där lagom förvirrad
dagens citat: "Carrie: I began to realize that being beautiful is like having a rent-controlled apartment overlooking the park: completely unfair and usually bestowed upon those who deserve it least."



har packat in kassar med böcker i bokhyllan iallafall. är helt oinspirerad och har inte lust till nånting. inte ens till att bara ligga på soffan och pilla navelludd. så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. jag bara suckar när jag ser att jag har hundratals tidningar kvar att gå igenom, men det känns så meningslöst för mina päron åker tåg hit och kan således inte ta med sig nåt hem igen. tydligen har vi en hel tisdag för oss att inte göra nånting på. för tydligen ska pappa inte vara i uppsala förrän på onsdag kl 10. och de har bestämt sig för att komma hit på måndagen. knasigt enligt mig, men, men. de vill väl kanske åka en sväng in till stan, vad vet jag.

såg att de sålde stockholm i svart-vitt, eller vad den kan tänkas heta, för 35 spänn i en bokhandel och den kanske man ska plocka på sig ifall den nu finns kvar.

männen, kärleken? jahapp, idag får han dambesök. vad säga om det? ingenting antar jag, för det bekommer mig inte. för han har ändå så glömt laddaren på jobbet så jag kan ändå så inte sysselsätta mig med att ringa honom, eller svara när han ringer. han ringde tydligen kvart i 8 i morse, men jag vaknade tydligen inte förrän signalerna ringt klart, så jag trodde att jag hade drömt. trots att jag har telefonen precis vid sängen. han sa igår att 95% eller om det var 98, skitsamma, av alla samtal han ringer, ringer han till mig. så den här relationen vi har är egentligen galet skum. det är ju inte så att vi är bästisar heller.

men då så, när telefonen inte ringer en massa så kanske jag kan få något gjort iallafall. förvånansvärt har jag redan börjat. och snart ska jag sätta igång och tvätta lakan. ska bara sitta här och titta mig omkring ett tag. vänta på att jag ska bli hungrig. glo lite på house och så.

oh, jag vet, jag kanske kan få köpa mbt-skor på tisdag då... och så ska jag flundra på de där slipade glasögonen. och ikväll måste jag komma ihåg att logga in på tradera runt halv nio, så att jag inte  missar min auktion med koppar och fat. kanske att jag borde försöka mig på att sälja nåt nån gång. fast jag vete fulingen vad det skulle vara... en trasig kamera kanske?

jag tror iallafall att jag har luskat fram att äggkokare för micron inte kokar ägg utan mer pocherar dem. och det är ju inte riktigt samma sak. och det kan man ju göra utan en speciell mojäng. men jag är inte säker.

förresten, jag som har tusen tavlor att måla, tusen smycken att göra, miljoner garnnystan att roa mig med, en kamera att älska med, borde ju inte vara så här uttråkad. nej, banne mig.

puss och kram på er. och ha en härlig helg!

förresten, jag tycker nog inte att isprinsessan är så där jättebra att jag förstår topplisteplaceringen. den är lite väl mycket drama queen över, för min smak. men den funkar. jag hade dock gärna sluppit läsa massa poetiska tankar från mördaren, det blir så... orealistiskt.





Kommentarer
//D.D\\

Dr. House är suverän! *ler* Tycker i alla fall jag... men det går väl inte på fyran idag väl!? Eller är det repris från i tisdags!? Gissa om jag är rädd för att ha missat något!?

*kram*

2007-04-28 @ 19:27:01
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0