om man skulle ta och bilda ett parti då

saker gjorda: sovit, diskat, plockat ihop grejer, glott på will och grace
alkoholintag: jag har slut på festis, så nu sitter jag uttorkad
dagens fråga: varför finns det vissa som ger en energi och vissa som stjäl den?
dagens låt: reamonn - josephine
dagens känsla: det knakar i ryggen, skulle nog behöva massage. japp, det är dagens känsla, jag lovar
dagens citat: "skickar ni med ett tält då, så jag har nånstans att bo, för det där är lika mycket som jag betalar i hyra" säger K till csn när de vill att hon ska betala 3500 i månaden i återbetalning. men nix, sån tjänster höll de inte med.



har plockat ihop grejer som jag ska lämna till ett kvinnohem. hit.  lite videoband, böcker, kläder, hårspray, skivor och sånt jag bara har men inte använder. ska hem till ma och pa och gräva oxå. tänkte plocka ur smycken och kanske lite mer ungdomsböcker. iochförsig kan väl 13åringar läsa strindberg, men iallafall...

har inte varit utanför dörren idag och jag har förstått på folks reaktioner att det är en skam. tydligen jättefint höstväder ute, men, men. justjäklars. måste hänga tvätten.

männen, kärleken? fan, utan att svära, man skulle ju vilja bli uppvaktad lite. behöver inte vara så där överdrivet, men några söta sms eller kanske en sång skriven till en... ett vykort eller så... men ja, gör folk sånt nu för tiden? tycker alla är så sexfixerade. inget fel med det, folk får göra vad de vill och vara hur de vill så länge det inte drabbar mig, men iallafall...

hoppas på att jag får domen på posten imorn. för jag tänkte dra till bergslagen och plocka lingon. som sagt. sen är jag i valet och kvalet om jag ska ändra tid hos R, så att jag följer med till lund när brorsan nu flyttar ner den 1a. kanske finns massa kul att shoppa i lund. förlåt, men jag är lite shoppinggalen.

fick iallafall svar från folksam att de håller på att räkna ut min förlorade inkomst, så det där förskottet jag fick var bara för att de skulle slänga ut det innan rättegången. så kan det gå.

öppnade en ny affär här i förorten. med sminkmärken jag aldrig har hört talas om. nåja, handlade man för en hundring fick man ett nagellack på köpet. kom på att jag ska gå runt till lite affärer och tigga parfymprover och skicka med till det här hemmet. varför inte liksom. hur jag nu ska hinna det innan den 25e när jag ska dit... men jag kanske kan ta min packning och gå runt innan jag åker... får väl låta bli att ta med mig nåt hem...

tyckte förresten att rochics blogg var lite skön att läsa..

försöker förresten hitta ett ex till av rosario är död, tänkte ge den till U, eftersom han är så snäll hela tiden och vill ge mig mat, även om jag aldrig dyker upp.

nä, nu måste jag nog slänga i mig lite vatten.

puss och kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0