jag är en sån man skäms över

saker gjorda: åkt buss, nästan virkat en grytlapp, ätit ägg
alkoholintag: tror egentligen att jag skulle behöva en kopp kaffe nu, och lugna nerverna
dagens fråga: i den här sabla kommunen fick ny demokrati ett mandat, fast de har som ingen representant här, vad händer då liksom?
dagens låt: dein küss
dagens känsla: labil, sårad, besviken, trött, förbannad
dagens citat: "som förälder är det fel att favorisera bland sina barn"... men dr phil, vad ska man då kämpa för om det inte är för att vara nr 1?



JAG ÄR EN SÅDAN MAN SKÄMS ÖVER. nu har jag identifierat känslan jag bär med mig och nog alltid har gjort. den där rädslan som besannas om och om igen.


männen, kärleken? som ovan. jag behöver offentlig bekräftelse. jag är så trött på att alltid vara den man smusslar med. nu vet jag det. nu har jag insett varför det var så kränkande alltihop. ja, bortsett från de uppenbara orsakerna. de lämnar mig med känslan att de skäms över mig. och om de inte skäms så förnekar de mig iallafall... som sagt, jag vill ha någon som med stolthet skriker ut inför hela världen överallt att han älskar och dyrkar mig.


för jag är en sån där man skäms för.


oj, vad jag saknar mitt hem. det här var inte alls mysigt. och inte fick jag domen idag heller, så att jag fick läsa lite vad som stod. och fick lite bekräftelse där... lite upprättelse.

labilö.

om jag är besviken på valutgången. svar: ja. men jag undrar varför alla refererar till journalistkåren som vänstervridna eller sosselojala... jag tycker snarare att det är tvärt om... men jag måste ha missat nåt. tror förövrigt inte att den här folkpatrietskandalen var planterad nyhet, med tanke på att det fanns ett utomstående företag inblandat. men, men... (planterad nyhet är när man vet om nånting, men släpper det inte förrän det gör som mest skada. eller när det hjälper en att uppnå ett visst syfte. eller ja, ser till att det skrivs om. som tex mona sahlin och hennes toblerone...)

att sverige demokraterna plockar 2,8 procent av rösterna får mig bara att skämmas över sverige, ha. där får ni igen!! jag skäms över er!! hehe.... jag hörde nåt om att det var 1,4 miljoner som inte gick och röstade och då skäms jag ännu mer. om det nu stämmer.

jaja. jag är en sån man viskar till att man tycker om, fast bara i mörka hörn, så att ingen annan vet om.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0