dramatik luktar som gammal trafik

saker gjorda: vaknat
alkoholintag: nix
dagens fråga: varför ska det vara så orättvist att man måste kliva ur sängen?
dagens låt: alice cooper
dagens känsla: tröööött, låg
dagens citat: "jag kanske ska ta mig en hutt, så jag blir frisk och tar ett skutt" (mamma)



ok, hade en skitjobbig kväll igår, men jag lever. konstigt att någon som ibland får en att se rött kan få en så lugn igen. tack. och jag lever iallafall. överlevde.

ga ga ga

ska visa ett riktigt konstverk;

kenneth cole, 120 dollar

kenneth cole, 120 dollar. helt underbara!

och ja, jag tror kanske att om man vill förstå sig på mig så bör man nog se alla avsnitt av sex and the city. för jag tror att det är fler än jag som känner igen sig i alla neuroser. och jag tror att det är väldigt få som ser det som starka kvinnor som knullar runt. eller att det är det de försöker visa. att de sen bor i våningar som inte existerar i new york eller solar på takterasser som faktiskt inte finns, är en annan sak. utan det är det där att carrie går hem till mr big, när de bara dejtat i 2-3 veckor, är full, spiller vodka över hans golv när hon pratar för att hon är så upprörd att hon bara viftar med glaset. att det hon är upprörd över är att han tog henne till en kinarestaurang dit män tar dejter som de inte vill synas ute med, att han inte presenterade henne för de vänner de mötte. och det är sådant som tar fram en kvinnas galenskap. att känna sig förnekad. själv träffar jag bara sådana som mr big, fast utan rolls roys och pengar då så klart :)

nu måste jag verkligen dammsuga på stört. försöka bli av med röklukten, vilket jag vet inte går, men försöka iallafall. och äta frukost.

min mamma är jättesjuk. så hon vet inte om hon ska följa med. jag har sagt att det inte spelar någon roll, att hon ska göra som hon vill. men naturligtvis vill jag ha henne här. sen är det ju det att de åker hem på måndag kväll, för hon har bokat telefontid med läkaren 8 på tisdag morgon. jag vet inte. antingen går jag i bitar på måndag, eller så tycker jag bara att det är skönt.

min säng är skön.

marc by marc jacobs, 310 dollar

marc by marc jacobs, 310 dollar. mer konst. linjerna. linjerna. och de här skulle jag verkligen, verkligen vilja ha. men det är ju rätt onödigt att beställa skor på nätet, när man inte kan prova. och tyvärr, så ska jag ju ändå så inte gå i smala skor.

jag hoppas att att jag får veta vad han har sagt i förhören idag. det är inte så, men jag är ju som besatt av att få en bild av vad det är för människa, som gör något sånt mot en annan människa. vad som får nån att tycka att han har rätt att kliva in och stampa sönder en annan människas liv.

ont i magen är vad jag har. fast jag säger lacktoss, inte laktåås. iofs är det säkert stress.

tar väl och äter frukost först då.

puss och kram, och ha så kul på alla fester ni ska på ;)
världen är så liten.


Andra bloggar om: , , , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0