det ligger en snöleopard i min soffa

saker gjorda: eh, shoppat med stort S, plockat undan lite raskt, glott på du är vad du äter
alkoholintag: skulle gärna ta lite kaffe, men man ska ju inte dricka kaffe efter kl 17:30
dagens fråga: varför stör det mig?
dagens låt: why'd you lie to me - anastacia
dagens känsla: liten, trött och heartbroken och även glaud
dagens citat: jag tappade inte förståndet, jag gav bort det frivilligt.*


* robbie williams. jag önskar att jag kunde göra det samma. här...


ok, jag hade bestämt mig för att åka in och köpa 3 par skor, hämta biljetten och sen åka hem. så där så att jag var hemma innan 1 och kunde städa och göra paj... ähum, nu råkade det bli lite annat... meeen, vi börjar med att lista det hela (pop up-bild)

3 par skor för 448 kr
1 klänning för 299 kr
en munkjacka med nightmare befor christmas-tryck för 99 kr
rosa/svarta benvärmare med dödskallar och lila/svarta strumpor med dödskallar för 69kr/st
1/4kg kaffe, osaltade jordnötter, salt med vitlök och persilja, salt med alger och örter, allt rättvisemärkt för 85kr
2 par trosor för 100kr
1 par svarta byxor för 99kr
1 svart kjol för 59,50kr
3 par strumpbyxor i olika färger för 48,50kr
2 schampoo, 3 balsam, 1 inpackning för 607kr
kiwi, plommon, fruktsocker, lingonbröd, hostmedicin och näsdroppar... så jag brände väl en del slantar kan man säga då'ra... men schampoot var halva priset. loréal. så egentligen skulle det ha kostat 1200, fatta vilket fynd! :))) nä, men det var ett sånt balsam jag hade köpt och som jag använde i morse och jäklars. det var liksom bara att dra handen genom håret och den fastnade inte på en enda tova. första gången jag kunnat borsta mitt hår när det var vått utan att slita ihjäl. jag blev helt käääär.

såg du är vad du äter nyss... alltså, killen gick ner 12 kg och minskade midjemåttet med 13 cm på 8 veckor. och då var han inte ens tjock innan. han var typ 178 cm och vägde 90 kg... hade väl lite mage och kärlekshandtag typ... jag vill oxå...

männen, kärleken? det stör mig att jag tror att han just nu ligger och kelar med henne. det stör mig att jag tror att hon anser att de snart kommer vara ett par. det stör mig att jag tror att hon tycker att han är snäll. det där att han är snäll mot henne, något jag missade. och det stör mig att inget av det vi gjorde var speciellt. att han kör det där laga mat, massera, promenera, dela med sig av sig själv med alla så där i början, så att alla faller. inget var liksom bara vi... och jag vet inte varför det stör mig. varför jag ens tänker på det. varför jag bryr mig. han kan ju dra åt helvete, så illa som han har betett sig utan att ens ångra sig.

jag är bättre än så här. jag ska fan inte ens slösa tid på en endaste tanke åt hans håll ens. ju. banne mig.

och idag, idag fick jag bud. det är därför jag är glad idag. alltså inte bara för att jag fick utan för att jag har världens bästa och underbaraste vänner. snyggaste oxå. och det verkar som att de tycker om mig... av nån anledning... men jag fick iallafall bud hem till mig med en chokladkartong, belgisk choklad ;) och en bok. alltså, kan man få nåt finare?! jag blev så rörd att jag bara ville gråta.

och jonas är oxå bra. förklarade lite så där, så att han är med på hur sjuk jag faktiskt är, ibland iallafall... och det här är lite av svaret jag fick;
"Jag blir kanske förvånad då och då om du är misstanksam och jag inte förstår, men mer än så är det väl inte."
mm, tänk  om fler kunde resonera så och känna så... jaja... ok, visst, nu har vi känt varandra i nåt år så där, så vad ska han säga... men det där är liksom rätt typiskt han. så där att saker bara flyter fram och han flyter med... han är sån som flyttar lite nu och då och byter jobb lite nu och då och alltid funkar det och slutar det skitbra... och han känner folk lite överallt i världen och är helt jävla orädd... jaja, nog om honom.

ok, jag åkte alltså in till stan i blåjeans och brun tröja. jag har aldrig i hela mitt liv känt mig så obekväm. alltså, jag kan gå ut och ner till ica klädd hur som helst, men nu. jag led verkligen som fan. det är så fult liksom. om andra har det, så fine, det är väl fint på dem, men det är liksom inte jag. ok, nu har jag ju inte mått bra på ett tag, men ändå, det var riktigt läskigt. för det blev sån där känsla att jag inte hörde hemma nånstans. det var faktiskt obehagligt. så inte igen. hehe...

jag tänker prova göra kiwipaj med sötningsmedel imorn och kanske lite hackade plommon. alltså, jag tror inte att det är gott egentligen, men jag måste ju testa... och sen ska jag komma på nåt sätt att göra sockerfri vaniljsås oxå. gärna fettfri oxå... så att allt sånt där kan vara nyttigt. jepp... det är mitt mål... fast jag vet att när jag bakade med sånt sötningsmedel så var det som att det bara försvann under gräddningen. jag gjorde kokostoppar tex och smeten var söt och bra, men topparna blev skitäckliga och nada söta. så kan det gå.

ok, nu måste jag skynda mig för att se slutet av dokumentären om snöleoparder. pricken-bruno ligger på bordet och kollar intresserat :)

håll om mig!

puss och kram alla vackra själar :)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0