Pust, för denna kväll

Så är jag tillbaka till storstan igen. Hann inte med så mycket i Lund. Inte träffa E, inte shoppa loss, inte plugga ihjäl mig. Dock hann jag väl med stor sannolikhet kugga på tentan i italienska. Torts att den egentligen var rätt lätt. Men så får man ju på tok för lätt hjärnsläpp också. Nåja, jag får kanske inse att jag även behöver läsa på den svenska grammatiken för att förstå den italienska.

Nu sitter jag och skriver på min kära inlämningsuppgift. Måste visst skriva två stycken artiklar (= 9 sidor) ikväll och man kan säga att jag har redan tråkigt. Kan bero på bristande struktur, inte på att själva ämnet är tråkigt. Men det blir väl att köra vaken-hela-natten.

Och jaaaa, jag tittar på Big Brother, än så länge. Den 31a slutar de ju frivisa tv11 eller vad kanalen nu heter. Men ja, vad har jag att säga om den här säsongen av BB då? Jag menar måste folk vara så smutsiga? Okej, folk får väl ligga bäst de vill och hur de vill och med vem de vill utan att jag bryr mig nämnvärt, men kan det inte ske på ett lite mer charmigt sätt? Inte så ja, människoförnedrande?! Med smutsig menar jag alltså inte dirty. Och måste folk så ofta kommentera hur smart någon annan är? För allvarligt talat, det är väl inte så att de dära deltagarna är överdrivet smarta någon av dem? Inte för att jag har något emot någon av dem, men.. Nåja, det som är mest värt att nämnas den här säsongen är väl hur trist klippt avsnitten är... Inte redigeringsmässigt utan produceringsmässigt. Det är faktiskt helt ärligt rätt jäkla trist att glo på den här säsongen, man tycker liksom inte att något händer annat än fylla och smuts och skrik. Jag menar det är ju än så länge faktiskt ingen som har sagt något och jag antar att de för diskussioner där inne i huset, någon gång iallafall.

Blippblupp

CiaoKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0