Lite om inredning

Jag blev ombedd att skriva ett inlägg om inredning. Jag tycker ju naturligtvis att det är roligast att leta inredning på olika auktioner och loppisar. Tyvärr hann jag handla hos de vanligare möbelkedjorna innan denna passion för det äldre drabbade mig. Jag tycker dessutom att man kan blanda hej vilt - stilmässigt. Jag skulle jättegärna vilja ha en barockstol som skrivbordsstol till ett modernt skrivbord. För att ta ett exempel.

Jag läste ett bra tips på en sajt om inredning. Det är ett väldigt enkelt tips, men en tanke som så lätt faller bort. De skrev att om man till exempel har en vas man tycker är lite sisådär tråkig och den inte riktigt passar på vardagsrumsbordet, så ska man testa att ställa den på ett mer oväntat ställe. Till exempel i bokhyllan. För där kanske den får ett helt nytt liv.

Jag tycker att det är just sådana saker som kan vara extra spännande. Att hitta nya användningsområden eller platser för saker och ting. Jag har till exempel själv ramat in ett par gamla veckotidningar.Eftersom jag tycker att de både är snygga, men även är tidsdokument, i stil och form, som kommunicerar med den övriga betongmiljön i lägenheten.

CiaoKommentarer
Panki

Klockrena tavlor!

2011-03-08 @ 21:08:08
URL: http://pancake.webblogg.se/
Annika - trebarnsmorsan med fyra barn

Hej. Jag såg att du var med i tävlingar, och tänkte bara meddela att jag har ett flertal igång på bloggen - och många på ingång inom de närmaste dagarna! Smycken, kläder, barnsaker, smink m.m. Ja, massor - som passar alla! :)

Vill du inte ha såna här kommentarer så ber jag om ursäkt. Annars hoppas jag att du är med och tävlar! :)

Kram Annika

http://nilssonpettersson.blogg.se

2011-03-12 @ 12:24:21
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
sanna

Jag lottar ut 10 vinnare senare i veckan och det är inte så många som är med än, så var med om du vill vinna ett resekit! :) http://socosy.blogg.se/2011/february/tavling-1.html

Eller så kan du vinna att du får välja ett smycke värde 99 kronor! http://socosy.blogg.se/2011/march/tavling-mewana.html Var gärna med i båda och ha en bra dag :D

2011-03-13 @ 17:26:37
URL: http://socosy.blogg.se/
Smäm

Vilka fina.Rätta svaret är Audrey Tautou på den. Tror att jag uppdaterade svaret i ett inlägg senare men det är ju inte så lätt att hitta i efterhand :)

2011-03-16 @ 07:25:26
URL: http://smam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0