det är möss på min hjärna och jävligt mycket saker i min lägenhet

saker gjorda: vaknade vid ett av att telefonen ringde... shit
alkoholintag: päronmer
dagens fråga: jaha, så jag har dålig stil och är dålig?
dagens låt: tori amos haha, pga kommentar så talar jag väl om att dagens låt är Strange med tori amos. puss!
dagens känsla: trött, olycklig, stressad
dagens citat: "jag är inte riktigt lika säker på att det var norum" fan oxå. nu har jag glott på bilden, och vete fan...




ja, man kan ju fråga sig...

ok, först har jag en ursäkt, för jag sa till H att du skrivit i din db att tjejen från umeå; ja att du var snyggare än hon, för jag tyckte att det var en sån härlig kommentar... så fick jag lite skit för att jag sa vad nån annan skrivit i sin db, så jag ber om ursäkt för att jag skvallrade vidare. tydligen är jag en skvallerbytta.
nåja, han ska dit i helgen och knulla iallafall. gnägg gnägg, som ett litet sto ;)

såg bilder från tidigare klubbar att den där killen nog ser ut som 19... jag får väl skylla på ljuset eller nåt..

är helt stressad. min lägenhet håller på att äta upp mig just nu. det är saker överallt och jag orkar som inte göra nåt. bläää. och kallsvettas hela tiden, så att ni vet att jag är så där underbart härlig. tror det är för att jag vet att det blir ny rättegång. jävla kropp som måste reagera när tanken inte gör det...

männen, kärleken? hmm, jag skulle nog ha svårt att lita på att nån skulle vara trogen. iallafall nån som har internet, pannkakan har det bra där... för jag vet ju hur lätt folk sitter och flirtar på nätet och jag skulle inte vilja att min pv gjorde det. usch. jag skulle få nervsammanbrott av sånt. så jag får väl se mig som välsingnad som är singel.

eller ensamstående, som är ett riktigt vidrigt ord.

har hittat en lap top jag vill ha. dock inte röd, men nu sa en massa människor på klubben att man kunde spraya eller måla själv, så... däremot kostar den tio tusen, och jag vet inte om jag vill det.
och så vill jag ju ha en ny digitalkamera. en systemkamera.

sen skulle jag vilja resa till solen faktiskt. eller egentligen spanien. men jag gissar de har vinter där de med, så det är nog inte så mycket sol där. men jag gillade spanien som 17. det var så soft att kunna gå omkring utan att vara rädd hela tiden. för det var sån bra stämning överallt.

ska glo på några avsnitt av criminal minds. som är min favvoserie just nu. det är lite för korta avsnitt, så det blir lite för lätt. eller går lite för lätt, men ändå. fast jag känner ingen fixering vid att bli kriminalpsykolog längre. så jag slukas inte lika lätt av den som förut. nu vill jag bli antikhandlare. gamla grejer som luktar damm.

fan att jag måste vara så jobbig att jag hela tiden vill att folk ska tycka mest om mig. och bli prioriterad. urk.

nä, nu ska jag äta hamburgare och försöka bli fit for fest imorn... har dock inte frågat nån om sovplats, men det är som det är.

puss och kram alla finisar!


Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
Hannah

Tori Amos är ingen lååååt. Vilken lååååt är det?
(Jag älskar alla. Tori Tori Tori.)

2006-10-06 @ 16:04:49
URL: http://surethatstarcantwinkle.blogspot.com/
E

Skvallra på du:) Det är luuugnt. Kan ju inte hjälpa att jag är så jävla snygg liksom. Ja du vet ju hur det...skitjobbigt;)

2006-10-06 @ 18:22:40
Panki

Men Darling, du har ju just köpt en dyr kamera? Duger inte den?

2006-10-07 @ 11:15:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0