plugga plugg och utställning

Och idag har jag tänkt försöka få ihop något skrivet. Har ju en inlämningsuppgift att virka ihop. Har ingen aning om hur det ska gå, för just nu har jag glömt bort allt jag har läst.

Och jag har anmält mig till en kurs i att skriva uppsats. Ja, alltså akademisk uppsats, som sammanfaller med när jag ska skriva min c-uppsats. Jag tänkte att det kanske kunde vara värt att få lite extra hjälp, med tanke på att jag har så förbenat svårt att få ihop alla sidor som krävs. Jag är sådan som kan säga det jag vill på två meningar. Nåja.

Och så lite dåligt av mig - jag fick D i betyg på inlämningsuppgiften i italienska. Men näsan hålls över vattnet iallafall. Jag har tänkt att fokusera lite mer på den delen av studierna nästa vecka. Och nu, när jag pysslar så lyssnar jag på italiensk musik, eller ja, låtar med italienska texter. Jag har nämligen funderat lite på hur man så smidigt lärde sig engelska och det beror ju på - bortsett från övning - att man hör det överallt, nästan hela tiden, så jag sitter vid köksbordet, pysslar och lyssnar på italiensk musik. Och hrm, Italien må ha ett fantastiskt kulturellt arv, men när det gäller populärmusik - iiiiinte så mycket min stil. Ungefär som att lyssna på Ingela Pling Forsman-låtar dagarna i ända. MEN ja, det finns ju undantag. Men om nån råkar veta något goth- eller rockband som kör med italienska texter, mot all förmodan, så får ni gärna hojta till.

Min studievägledare ringde och lämnade telefonnr dit jag kan ringa och fråga omd en praktikplats jag såå gärna vill ha. Just nu iallafall. Jag skickade först ett mail och fick till svar att hon vidarebefordat det till programansvarig och att jag skulle höra av mig efter den 15e oktober - ni vet sista dagen att söka till högskola/universitet. Jag har inte hört av mig igen än, men så nu, under vecka 44, dessutom, ringde hon upp. Jag måste säga att det verkligen är att sköta sitt jobb. Och jag blev glad. Dock kanske det hade varit lättare att förhandla till sig en praktikplats ifall skolan själva hörde av sig först. Men, men, skam den som ger sig.

Nu blir det nog en promenad av, innan jag somnar. För om jag somnar så kommer nog den här dagen att inte leda till så mycket mer spännande.

Puss och kram

Förresten - tips på en kommande utställning. Palle Torsson är cool. Jag har nämnt honom tidigare - här.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0