stoppa stening.

Jag ville bara säga detta:

"Låt inte vår värsta mardröm besannas.
Protestera mot stening av vår mor!

Idag sträcker vi ut våra händer till människor världen över.
Vi har levt i skräck och fasa i fem år nu, vi har varit bort ryckt från moderlig kärlek.Är världen så orättvis och likgiltig och bara ser på när denna katastrof sker utan att göra något?

Vi är Sakineh Ashtiai's barn, Farshideh och Sajjad frånAshtiani. Sedan dess vi var barn och tonåring har vi levt med det smärtsamma och fruktansvärda vetskap att vår mor sitter i fängelse och väntar på en katastrofalt händelse. Egentligen är ordet Stening så fruktansvärt fasansfullt att vi försöker att undvika och bruka det.

Vi säger, vår mor är i fara, det är stor risk att vår mor blir dödad/ avrättad, vår mor behöver all hjälp från alla håll.
Idag leder alla vägar att hjälpa vår mor till en återvändsgränd. Hennes advokat medger att hon befinner sig i ett farligt rättsligt läge. Idag vänder vi oss till er, medmänniskor, vi bönfaller hela världen oavsett nationalitet om hjälp. Vi vänder os till alla Iranier som vet hur det känns att förlura sina nära och kära på detta sätt, snälla hjälp oss att få hem vår mor, att få tillbaka henne..
Och vi vänder oss särskilt till exil Iranier, snälla hjälp oss . Hjälp så att denna mardröm inte besannas, hjälp vår mor att undkomma detta fruktansvärda öde.
Det är svårt att beskriva vår lidande, sekund för sekund, minut för minut är lever vi i skräck. All ord tappar sin mening när man ska beskriva detta obeskrivliga lidandet i skugga av en fruktansvärd förestående verklighet.
Hjälp oss att vår mor frias.

Skriv brev till de berörda myndigheter och kräv att de sätter henne på frifor. Tala om det för dem att det inte finns någon kärande , att hon inte har begått något brott överhuvudtaget.
Finns det någon/ några som lyssnar på oss? Hör detta och räcker oss sin hjälpande hand?

Faride and Sajjad Mohammadi e Ashtiani"

CNN:s hemsida kan man läsa att hennes erkännande var framtvingat under tortyr. Att steningen innebär att kvinnor blir begravda upp till brösthöjd för att sedan stenas. Stenarna är tillräckligt stora för att skada, men inte döda på en gång.

Det påstådda brottet: otrohet.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0