Löpsedlar och sånt


Jag har rätt nyss kommit hem från Stadsmuseum och deras "I huvudrollen: Stockholm"-utställning;En helt fantastisk utställning, om man är lite filmtokig och blir lycklig av att se Lena Söderbloms klänning från Fröken April... Eller varför inte supercoola fotografier av Johan Bergmark...

Men nu är det lussebulledags. Åkte ju naturligtvis ifrån plånboken, så det blidde ingen semla, tur att det finns lussebullar i frysen...

Puss och kramKommentarer
Musikanta

Ska göra ett besök på Stadsmuséet nästa gång jag hälsar på Mirren i Stockholm. Eftersom jag bara läst det sista du har skrivit undrar jag om du läser konstvetenskap på universitetet.

2009-03-15 @ 22:37:00
URL: http://musikanta.blogspot.com
leopardia

Musikanta: Det tycker jag absolut att du ska göra, för det är det värt! Jag läser en blandning, kan man säga, lite konst lite litteratur lite så där, men inte vid SU dock utan den andra högskolan här i stan (hehe, försöker undvika googleträffar nu, mm, försöker behålla lite anonymitet trots att jag fläker ut mig på nätet i tid och otid så här...)

2009-03-15 @ 23:03:27
StrandMamman

Jag läste ut Millennium-tvåan igår, fortsatte på direkten med trean...

2009-03-15 @ 23:33:33
URL: http://strandlivet.blogspot.fi
Annika

jag såg reklamen om den utställningen på T-banan under hela min vistelse därhemma, men kom aldrig till museet. men den ska ju finnas kvar ett tag så jag ahr chans igen.

Har du sett filmen? jag såg den medan jag var i Sthlm. Tyckte så mkt om den!!

2009-03-16 @ 17:56:12
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

StrandMamman: Själv har jag bara, nästan läst ut ettan, men det är ett tag sen jag nästan läste ut den... Hmm...Annika: Nepp, jag har inte sett filmen än, får se om när det blir av, för det är klart att den ska ses! :)

2009-03-17 @ 18:56:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0