fynd och projekt

Med 36 minuter till godo så mailade jag iväg projektarbetet. 1,5 sidor för långt och utan att ha läst igenom det en enda gång. Så kan det gå när man gör allt i sista sekunden, skulle man kunna säga. Men jag fick iallafall 31 poäng av 32 på hemuppgiften, om jag nu inte redan skrutit om det.

Fick för mig att jag var ledig imorgon oxå, men se det är jag inte. Det är studiebesök som vankas.

Men bara för att jag sliter med projektarbete så hindrar det ju inte att jag hinner en sväng till biblioteket. Idag var det tur att jag tog mig dit, för de gav bort konstböcker i mängder. Världens museer från Louvren till Nationalmuseum och Prado. Jag kunde dessutom fynda fina biografier över Marlon Brando, Greta Garbo och Shirley Maclaine. Och en massa annat smått och gott, som gick ner i två tygkassar. Vem behöver shoppa när biblioteket skänker bort?! De gav även bort en bok om Marilyn Monroe, dessvärre en jag redan har, så jag får nog hitta nån att ge den vidare till.
Och jag en stackars kvinna som fyndade samtidigt som mig och kände att hon var tvungen att låta mig ta alla konstböckerna, eftersom jag är studerande, ja, hon fick nöja sig med en Wollterbiografi, som jag inte fick ner i min kasse...

Nu ska jag iallafall gotta mig i lite House eller Medium innan jag somnar.

Puss och kram



Kommentarer
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

åh ditt festivalminne lät så där underbart så som en festival bör vara..lovely!



puss på dig finaste leopardia!

2009-03-12 @ 11:09:00
URL: http://pyttis.blogg.se/
BG

Tävla och vinn ett Love and peace armband från cocoo.se på bröllopsguiden: view.php?id=9778" rel="nofollow">http://www.brollopsguiden.se/blogg/bloggview.php?id=9778

2009-03-12 @ 12:26:19
dess

ge den till mig! monroe alltså! eller ja kan ju köpa den såklart av dig! :d



kanske kan finns stoff av den till burlesk/pinup

2009-03-13 @ 20:45:08
leopardia

Dess: Om det är pinupgrejer du är ute efter så har jag massor med hollywoodstuff du kan låna säkert... Det här är ju mer en fotobok, men visst, det kanske kan vara nåt, men det finns ju bättre böcker om marilyn, jag har en hylla med dem... Jag ska även ha en kasse gamla teaterprogram, om du vill vidga ditt tema, kan kolla vad det är för några... jag är ju lite samlers på marilyn, hollywood och teatergrejset... men programmen tror jag är svenska program... har inte hunnit ta tag i det inköpet än, ähum... Vet att jag ska ha en biografi om Josephine Baker oxå, men jag kan göra en lista eller nåt i helgen, så kan du kolla om det är nåt du vill låna..

2009-03-13 @ 21:03:13
dess

ja gör en lista!



sen kan du inte göra en lista lite över böcker som tar upp "den andre".. otherness... typ edward said om du har honom?

2009-03-14 @ 17:11:03
URL: http://wiowiowioliin.bilddagboken.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0