förort och festival

Jag var förresten i Alby hmm, i fredags tror jag minsann att det var... Ja, riktiga Alby, inte lilla Alby i Sumpan... Jag brukar inte riktigt hänga där, men man borde verkligen, det finns en klädbutik som alltid har rea. Och jo, de säljer skor, ni vet - fejkconverse med dödskallar på för en hundring och vinterstövlar för 50 pix, det är ju inte så att man klagar... Inte för att jag köpte nåt, men iallafall... För att inte tala om torgförsäljarna. Det är rediga grönsaker det. Var in en sväng på apoteket och medan jag väntade trillade det in en liten tjej på kanske 3-4 år och sa 'hej hej'. Då är det nån kvinna som säger 'men hit in ska ju inte du, här är inte din mamma' och den lilla tjejen säger 'nähäpp' och går ut igen... Hade det varit jag i den åldern hade jag börjat böla i ren skräck över att mamma var borta och att nån främling pratade med mig, men ja, barn idag är lite coolare än vad jag var när jag var liten... Och så, så ni vet - förorten äger!

Jodå, även om jag ligger lite efter, så kikade jag på det här programmet inför melodifestivalen, men Christer Björkman. Jag fattar dock inte varför Petra Nielsen och Marie... Sernholt(?) är med, har de ens nån relation till melodifestivalen? Christer Lindarw kan jag ju med viss tveksamhet acceptera, men ja... Alexander Bard borde ju vara den givna tyckaren i det här sammanhanget, men, men... Och naturligtvis Björn Kjellman... Men nåväl, jag håller på Portugal. Jag föll som en fura. Jag har ingen aning om vad låten handlar om, men det tänker jag ta reda på... Och nej, jag har inte sett alla bidrag, långt ifrån, men jag kan inte tänka mig att det finns något bättre. Klart coolast video hade Bosnien-Herzegovina, som flirtade med gammal hederlig kommunistpropaganda. Me like! Hmm, Bistra vada, vada lär ju vara vatten, men annars har jag ingen koll på vad den handlar om... Tristast är i vanlig ordning all onödig hud.

Nä, dags för lite plugg innan sömn.

Puss och kram


Kommentarer
dr. no

Spridda reflektioner:



Naken hud är aldrig onödig. Däremot onödigt och tröttsamt att det alltid måste kommenteras. Okej, vi människor gillar att titta på andra människor utan kläder som ser unga och friska och kåta ut. Konstigt? Inte direkt. Utagerat? I min bok: Ja för fan.



Kommunistpropagandavideo?! Fan vad grymt! Måste jag se!



Har vi inte allihop tröttnat på Alexander Bard?

2009-04-28 @ 08:23:21
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
Anonym

Dr.no: nä, men skurk, nu tycker jag inte att du ska föra min talan, jag gillar inte att titta på unga friska nakenlortar, jag finner det oerhört tråkigt, iallafall när det dyker upp i ett forum som melodifestivalen, för mig blir det bara en enda stor gäsp.



Mja, jag tror inte de kommunistpropagandar riktigt, men de flirtar lite med estetiken...



Joo, men hellre nån med åsikter än nån gammal a-teens...

2009-04-28 @ 08:50:22
dr. no

Ja, du får naturligtvis tända på vad som helst, och nog håller jag med om att det är lite väl prytt i melodifestivalen, om det nu är det du försöker säga...



Estetiken är ju tillräckligt frän för att man ska nöja sig med det.



Fast allvarligt talat, hellre en gammal A-teen än den där trötta gamla folkpartistfolkhemsprovokatören. Men visst, konceptuellt har du så klart rätt.

2009-04-28 @ 09:22:24
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
Västmanländskan

de har väl tävlat i MF båda två Petra N och Marie S, så de kanske kvalar in ...

2009-04-28 @ 12:46:14
URL: http://vastmanlandskan.blogspot.com/
Annika

Alby äger alltså...Tror inte ens jag varit där.

Men jag kan tro att det finns en del lite roliga affärer och BRA torghandel där.

Coll liten tjej inne på apoteket. JAG hade varit som DU när vi var små; hade börjat böla, buhu! men ja, dagens barn ÄR coola!!!

Melodifestivalen lär gå mig helt om intet, men det är kul att läsa vad ni därhemma tycker om det hela.

Christer Björkman är väl den äkta Mister Melodifestivalen numera.

2009-04-28 @ 12:55:38
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Vronkan

Petra Nielsen tävlade i mf 2004 och Marie Serneholt i år. Men jag håller med. De har inget där att göra. Petra ser bara konstig ut med sitt plastikopererade ansikte och har nästan inga egna åsikter. Marie försöker mest se snygg ut och säger saker som "Han sjunger sååå dåligt", fast hon var den som sjön sämst i hela årets festival. :)



Jag saknar den tiden då den där panelen bestod av en norrman, en dansk, en svensk, en isländare och så finne-Thomas. :P

2009-04-28 @ 13:49:42
URL: http://jvil.blogg.se/
leopardia

dr.no: jag som är svag för kommunistpropaganda estiken gick ju igång på det, istället för den barmagade donnan som skuttat förbi tidigare, om vi säger så... prytt, det verkar mest bara vara jag som är pryd ;P må så vara, men jag ska ta över världen ändå.



västmanländskan: jo, visst, jag vet att de deltagit, men de har ju som inte profilierat sidg på nåt sätt via eller om eller kring melodifestivalen, charlotte perelli tex kan man ju förstå att hon sitter där och tycker...



annika: du får youtuba melodifestivalen :)

det tar som inte så lång tid till alby hemifrån mig, så egentligen är det bara dumt att inte titta förbi där mer regelbundet, men, men...



vronkan: först: cool blogg du har! sen: jo, jag vet att de varit med, men som du säger, de tycker ju ingenting och det känns lite kanske som att de inte har så stor koll på melodifestivalens historia, som de där i panelen du nämner har...

2009-04-28 @ 14:59:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0