idag

Det verkar som om den här dagen inte heller blir så där överdrivet effektiv. Jag har hunnit gå en promenad. En liten sådan. Kaffeinköp och snart ska jag äta rostade mackor med jordnötssmör och marmelad på. För det tycker jag gör dagen vacker igen. Lite Criminal Minds. Har burit ut reklam och ska väl försöka få till lite diska.

Jag tycker att sånt här bör uppmärksammas. Och jag tycker det är viktigt att det kommer fram att det egentligen inte handlar om pengar, det handlar om en principsak. Det blir som en måttstock på att samhället accepterat ens sorg och smärta. Det går inte att skita i det. För det är en del av dommen och dommen ska följas fullt ut.
Jag tycker dessutom att det inte är första gången man hör talas om att Astrid Lindgrens sjukhus anställt sexbrottslingar. Jag minns nu inte hela historien, men det var någon läkare som var pedofil. Huruvida han agerade eller inte, låter jag vara osagt, för jag har för mig att han anmälde sig själv.

Puss och kram, till alla vettiga människor.


Kommentarer
Emelie Liljeberg

Jag uppskattar verkligen alla posetiva vibbar jag har fått, att ni / du ens skriver de i din blogg, de glädjer mig verkligen. Du kommer att kunna följa mig i min blogg, om forsatta kampen mot rättvisan, och min vardag. Tack ännu en gång!

2008-09-21 @ 15:42:54
URL: http://lemondream.blogg.se/
Maria Byström

Visst är det för jävligt. Usch. :-(

2008-09-21 @ 16:16:17
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Linda

Jaaa det e mumma,ännu bättre med stuvning,yummie,shit börjar få riktigt ont i halsen!

2008-09-21 @ 17:20:04
URL: http://hummingbird.blogg.se/
elsi

aaa verkligen

2008-09-23 @ 13:49:41
URL: http://www.flygbloggen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0