Det märks att det är måndag

Var på en slags presentation av några av de huvudämnen vi ska välja till nästa år. Men jösses, varför måste man välja?! Jag vill läsa allt! Jag vill läsa idéhistoria, jag vill läsa filosofi, konstvetenskap, media-kommunikationsvetenskap, litteraturvetenskap, arkeologi, genusvetenskap, jag vill läsa allt! Och så måste jag välja ett... Hur ska man nånsin kunna välja rätt....?!

Jag är helt färdig idag. 4 timmar i skolan och jag tänker nog inte göra nåt mer idag. Köpte med mig en subway hem och ska mysa i soffan. Iallafall ett bra tag. Kommande dagar handlar om att städa och skriva klart essän. På tisdag drar vi till Vetlanda och hälsar på vänner. Jag har nämnt dem förut. Där är det mannen i familjen som lagar maten och han lagar inte bara maten, han håller på i timmar och lagar maten, för det är gourmetkäk vi pratar om. Det är så härligt, det är så bortskämt och I love it!

Jag har en fråga, jag har en vän som gift sig, fast har ingen fest eller bröllop - eftersom de inte gifte sig i Sverige... Men köper man present ändå?

image552

Nä, lite kycklingsub och Förhäxad...

Puss och kram


Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
erika

Söt brödrost

2008-03-10 @ 15:36:57
URL: http://yummiemummie.blogg.se
panki

Ja det gör man väl? Och så måste ni ju ordna en straffhippa, ist för en möhippa :-)

2008-03-10 @ 16:05:08
URL: http://pancake.webblogg.se/
Alexandra

.....Förhäxad? Var, när??

2008-03-10 @ 18:17:08
URL: http://triquetra.blogg.se
Alexandra

jo jag brukar oxå alltid se det. har alla säsonger... men pilotavsnittet har jag inte sett. var får man tag på det!

2008-03-10 @ 22:11:27
URL: http://triquetra.blogg.se
leopardia

erika: den kan vara från bluefox, men jag minns inte riktigt...

panki: jag vet inte hur man gör, särskilt när vi inte bor i samma stad längre och inte har samma umgänge, så vet jag inte hur det går att ordna nån straffhippa, men jag får ta med mig present nästa gång jag åker dit, frågan är bara vad..?

2008-03-10 @ 23:05:32
Elisabet

Bröllopspresenten är ju på något sätt ersättning för att brudparet bjuder på vigsel och fest, jag tror inte att man förväntas köpa present om man inte varit på själva bröllopet, många som gifter sig utomlands har ju en liten fest ändå senare och då kan det ju vara bra med en present. Söt brödrost förresten! Ha en bra dag!

2008-03-11 @ 10:17:32
URL: http://stenvreten.blogg.se
//D.D\\

Ja, uppsatserna jag har på gång nu är för litteraturkursen i engelska. Den "stora" examensuppsatsen är det dags för om ett år för min del, men jag måste ansöka/anmäla intresse redan nu i vår. Ska nog fokusera på engelska och undervisning där, men har inte riktigt kommit på alla detaljer än... :D

Kram.

2008-03-11 @ 23:32:28
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0