dessa nötter


Jag hade tänkte lägga upp en bild på min rena tvätt, som dagens hängda outfitar, men det är nog bara jag som skulle tyckt det var ett roligt skämt. Dessutom skulle ni alla tro att jag endast hade rosa kläder, men det är mer att jag är tvättfascist. Här tvättas färg för färg, om jag inte är sjukt slö... Vilket jag iochförsig alltid ger sken av att vara, men ack, skenet kan bedra. Eller så äger jag bara så pass mycket kläder att jag alltid kan tvätta efter färg. Nå, efter denna otroligt långa utläggning om mina tvättvanor så kommer jag in på det viktigare - resultatet. För er som inte hängt med från avsnitt 1, som publicerades för nån vecka sen - när jag sa att jag skulle tvätta med tvättnötterna - så är det alltså just det jag har gjort.

Hmm, jag kanske skulle ha tvättat på 60grader istället för 40. Hmm, jag kanske skulle ha tagit fler nötter än fem, men hur som. Mensfläcketrosan blev inte ren. Dock luktade tvätten ingenting, tyg och vatten typ, och som den wannabe-klimateriekossa jag är, så svettas jag en heeeel del! Jag tror att chokladfläckarna gick bort oxå, men jag måste syna närmre imorn. Men jag ska köra ett blindtest. När mamma kommer och hälsar på nån gång, ska hon få känna på dessa kläder och några andra och se om hon känner ifall nåt känns otvättat. Hon kan sånt där hon. Men summan av kardemumman är väl att jag egentligen inte vet ifall resultatet skulle ha blivit det samma om man kört med bara vatten.

Nästa gång jag tränar, hahahahahaha, jo, det kommer ju att ske, men okej, jag ska tvätta nån sur disktrasa eller nåt, nästa gång och se hur det är med lukten på riktigt. Jaja, hur som, det blev ju mer eller mindre rent iallafall, så jag är väl nöjd med det.

Jag är riktigt nöjd med att jag har tvättat idag, men som jag brukar säga till H när han stolt säger att han har diskat - "jaja, du tryckte på en knapp, wow".

Annars har jag börjat glo på Tales from the crypt och då menar jag tv-serien, inte Tinnitussan ;) Det är lite nostalgi över det och framförallt hårdrock på nåt sätt.

nä, puss och kram på er

Andra bloggar om: , ,


Kommentarer
Tinnitussan

Hahahahahaha. Visst är det bra Tales from the crypt. Älskade det positiva lilla liket i kistan som bodde i exakt ett sådant hus jag ville bo i :-)

Mysrys.

2008-03-04 @ 01:10:24
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

tinnitussan: jag var ju bara tvungen ;) och visst är den bra, serien. jag har börjat från avsnitt 1...

2008-03-04 @ 01:52:56
Alexandra

Haha. Ja, hon är bra hon... Stella min (var sjutton är hon nu.... Nu är hon iväg o busar...-hon hade tagit en mössa och låg o tuggade på den!). Det är Martin som spelar gitarr, han har typ mustach (det är inget för mig, men han är helt underbart GO!) och ja, det är svårt att veta vem som är vem på bilderna. Hm... Får hoppas jag lyckas fånga han på ett kort på fredag så ni får se :D

2008-03-04 @ 09:13:26
URL: http://triquetra.blogg.se
Maria

hahhaa va det med cdskivan sant?? :)

2008-03-04 @ 13:11:46
URL: http://mariapettersson.blogg.se
cheri

Okej, ska ta mig en titt! :)

2008-03-04 @ 14:18:15
URL: http://cherrylicious.blogg.se
//D.D\\

Nja, jag skulle ha diggat det skämtet :S Att visa bilder på dagens hängda outfitar alltså :P

Åh, och nu har jag läst klart Lady Chatterly och jodå minsann om de inte pratar en massa snusk, fast jag fick allt vänta nästan 200 sidor in... Bara så du vet!

Kram.

2008-03-05 @ 00:31:39
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0