jag är fortfarande avundsjuk


nu ska jag ge mig på något riktigt farligt. jag ska lägga mig i soffan och glo på ett avsnitt av criminal minds. tyvärr är risken att jag somnar enorm. och nepp, jag har inte börjat med tentan än. funderade på att skita i föreläsningen imorn, men så insåg jag att jag kommer ju vara hemma halvett ändå och innan dess skulle jag ju ändå inte ha fått nåt gjort, så jag kan likagärna gå. hursom har jag insett att jag kanske borde läsa lite mer i lars norén innan jag börjar, men jag måste få en dos soffa och tv först, känner jag. en dusch och sen läsa, läsa, läsa.

image446

jag var ju tvungen att se om jag blivit bättre över natten, på det här med att illustrera, men nejdå... fortfarande en 5årings kladd... men jag är irriterad iallafall...

Andra bloggar om: , , , ,Kommentarer
Hanna

Man måste ha krav på sig för att prestera, så titta du på tv i godan ro. Stressa kan du göra en annan dag.

2008-01-15 @ 21:12:56
URL: http://hannasplats.blogg.se
panki

Fan du e ju duktig på det här med att rita! Jag e impad som vanligt (fast vid det här laget borde jag veta att du e duktig på det å inte bli förvånad)

2008-01-15 @ 22:37:58
URL: http://pancake.webblogg.se/
anna

asså jag tror snarae att det är programmet du ritar i som är fel inte dina teckningsskills.

för om du jämför mina svarta linjer mot dina så är dina taggiga så jag gissar på att du inte använder ett riktigt illustreringsprogram som vektoriserar?

kram!

2008-01-16 @ 01:12:45
URL: http://pyttis.blogg.se
Barbamorsan

Jag tycker dina illustrationer är jättefina, hur coola som helst..konst =)

2008-01-16 @ 08:37:08
URL: http://barbamorsan.webblogg.se/
bo

Hej,

Sälja annonsplats?

Webbpublicister - Tjäna pengar inom några minuter
Reklameplass säljkår säljer annonser för din och andras webbplatser och vår tekniska plattform tillsammans med vår traffic-avdelning optimerar varje annons så att den visas på relevanta webbplatser. Det ger maximal intäkt för dig och samtidigt maximal nytta för annonsören. Du gör intressant innehåll på din webbplats så att du får många besökare. Vi ser till att du tjänar pengar på dina besökare och du får alltid hela 60 - 75% av intäkterna. Ju fler besökare, desto högre intäkter. Enkelt!

Utbetalning
Dina Reklameplass-intäkter kan du följa live på ditt Reklameplass-konto som skapas då du anmäler dig som partner. Varje månad förs pengarna sedan över till ditt paypal konto. Om de är under 500 NOK står dock pengarna kvar på ditt konto tills du har 500 NOK i intäkter.

Ansök online
http://www.reklameplass.com/language.php?lang=1003

leopardia

hanna: haha, men det är bra, då kan jag 'skylla' på dig att jag ännu inte gjort tentan :P

panki: du är så söt, hoppas vi kan leka på fredag :)

anna: njae, jag kan nog bara skylla på mig själv. jag är ju inte så mycket bättre när det gäller att använda penna heller... kram

barbamorsan: haha, mjae, jag skulle nog inte hålla med...

bo: tackar för förfrågan, men jag får återkomma isåfall..

2008-01-16 @ 13:17:23
URL: http://leopardia.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0