Presenter och craving

Bästaste Panki fyller år snart och jag sitter och funderar på vad jag ska ge henne i födelsedagspresent, något förslag? Och nej, jag tänker inte ge henne smycken från Tiffany & co, även om jag gärna skulle vilja...

image605

Men det är mest för att stilla min egna craving efter Tiffany's, som någon sett till att jag drabbats av ;)

Om jag kunde skulle jag ge henne min husläkare transformerad till tandläkare. Fasiken vad bra det skulle vara. Att skratta när man lämnar tandläkarstolen, istället för att bära runt på klumpen i magen.

Och inte har jag pluggat nåt, nej, men imorn. Banne mig. Hade tänkt vara seriös och skriva ner svaren på instuderingsfrågorna ordentligt, eftersom jag misstänker att de kommer att komma igen som tenta frågor, något modifierade, men tänk vad skönt att vara väl förberedd. Jupp.

Idag var jag så där luffarchic i plugget igen... Tandkrämsspill på tröjan, skitigt hår uppsatt i tofsar, fållen längst ner på ena byxbenet hade gett sig, en jacka som inte går att få ren utan fläcken döljs med sjal, oduschad med tröttdimmig blick och kaffemugg i handen. Men jag är inte van att gå upp kl 7, tre dagar i rad. Särskilt inte när jag ligger och hostar nätterna igenom.
Så kan det gå, skulle man kunna säga.

Puss och kram


Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
Natta

du kan få en bit om du vill ;D

2008-04-02 @ 23:50:28
URL: http://naaatha.blogg.se
Anjélica

Tack så mycket för tipset=) Tyvätt gillar jag inte svartvinbär speciellt mycket, men kanske värt ett försök om någon går och handlar till mig=)

2008-04-03 @ 07:34:47
URL: http://anjelicab.blogg.se
panki

Hi´hihi, va söt du e! Jag önskar min fina dikter av dig :-)
Puss

2008-04-03 @ 13:13:01
URL: http://pancake.webblogg.se/
Dilan´s

va sööta smycken

2008-04-05 @ 14:07:51
URL: http://www.dilo.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0