måste man verkligen skriva en rubrik?

inget coupling idag :( hade en diskussion med Ka om ifall det uttalades kappling eller koopling och så kom vi osökt in på mobil nokia 3310 och spelet pairs som jag av nån anledning i flera hundra år kallade för paris, för det var så jag läste det. och hon ska oxå flytta till söder nu snart, jag vill oxå bo på söder. fast ja, jag skulle inte klara av att bo i en etta, men iallafall. nå, jag sa att hon kunde ju mörda en av sina grannar så kunde jag flytta in där. och så flundrade vi lite löst på hur livet skulle se ut ifall hon nu varit värsta psychot som tagit mig på orden och ringt en dag "hejhej, vet du vad, en av mina grannar råkade dö, så du kan flytta in där nu"... hmm...

och sen kom vi in på A och att vi inte förstår hur en människa som verkar så normal kan vara så skum. vi fattar inte om han skämtar eller inte...
sms dem emellan:
han "ska vi hångla"
hon "ja, det kan vi göra, vart är du"
han " i sofo, jag hånglar bara på hemmaplan vet du"
hon "äh, du vill ju bara knulla"
han "ja, nä, men ha det så bra så hörs vi kanske nån gång då"
ungefär...

och så fick jag en längtan efter att åka tillbaks till thailand. och att dyka. och påtal om thailand, så fick jag ett mail jag kan dela med mig av;

"Den 2 december är FN:s internationella dag för avskaffandet av slaveriet.
Du är välkommen att deltaga i den manifestation som kommer att hållas för att uppmärksamma dagen.
Söndagen den 2 december går ett fackeltåg genom Stockholms gator med slutdestination Kungsträdgården där tal och musik kommer att framföras stora scenen .

ECPAT Sverige har inbjudits att medverka av Integration- och jämställdhetsdepartementet i denna manifestation.
Som delaktig i ECPATs arbete hoppas vi att också Du kan närvara för att manifestera mot att det fortfarande idag, 200 år efter avskaffandet, förekommer olika former av slaveri , bland annat sexhandel med barn.

Samling kl.14.30-15.00 på Mynttorget i Gamla Stan

Fackeltåget börjar gå kl.15.00

Tal på scenen i Kungsträdgården börjar ca kl.15.30-17.00

Integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni kommer att tala liksom ECPATs ordförande Thomas Bodström. ECPATs ambassadör Åsa Jinder medverkar med sång och musik."

ja, ni behöver ju inte ta åt er ang det där "som delaktig i ecpats arbete"...

hämtade tentan idag. "bra tenta! men tänk på att i fortsättningen kommer kraven att öka successivt" typ. vad vill hon liksom? om jag nu fick vg och det inte dög... jaja.

ska nog lägga mig och glo på the closer tills jag somnar. tur att jag ringde bilskolan iallafall för jag hade inte fått körningen imorn... annars hade jag inte fått sovmorgon imorn menar jag.

ringde csn oxå förut. nä, jag kommer inte få pengar förrän om några veckor. så den här månaden får jag inte pengar från nånstans. tröttsamma människor. och inte kan jag ansöka om sänkt fackavgift förrän jag har fått en utbetalningsplan från csn, för det ville de ha. måste nog ringa imorn igen och tjata lite. nå, jag fick ju iallafall en 300kr lägre räkning från bredbandsbolaget. nä, ska inte gnälla om det nå mer, pengar är bara osexigt.

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , , , ,

(inte för att fackeltåg är trams...)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0