presenter presenter presenter

saker gjorda: fikat, höll jag på att skriva, men jag åt ju nachotallrik, så var det med det.
dagens fråga: det här med ugly betty?
dagens låt: nån låt med sam cooke, om han nu stavar så
dagens känsla: helt okej
dagens citat: "Stanford : It's so brutal out there. Even guys like me don't want guys like me. I just don't have that gay look.
Carrie : I dunno, you look pretty gay to me. C'mon, maybe it's just a phase.
Stanford : Puberty is a phase. Fifteen years of rejection is a lifestyle."

fick födelsedagspresenter idag. ett stycke biljett till darling magnus betnér! i sällskap med massa trevligt folk förstås. tyvärr drar fido till prag och kunde inte följa med, men hon har säkert lika kul där... jag kan knappt vänta.
sen, lite lustigt, så fick jag en bok av fidos pojkvän D. eller det lustiga var inte det, för han är snäll, men det var en bok med smoothierecept och juicerecept. och han läser ju inte här och kan inte ha direkt koll på att jag äter smoothiesar varje dag. hur perfekt som helst. och så lite hygienartiklar i fint rosa och i fint leopardmönster. jag blir så glad när folk känner mig så :)

och efter nachotallrik och ris med kycklingspett i jordnötssås så tog vi/jag en irish coffee på en kinakrog. vrålhärligt faktiskt att bara sitta där och softa på en kinarestaurang.

dagens kändisspotting var dogge med sin dotter på presbyrån.
- fick jag kvitto på det där?
- pappa, du sparar alla kvitton
- mm

dagens beslut: runar är ett kryp. ett läskigt sådant.

männen, kärleken? han har legat på sjukhus, men nu tror jag att han är hemma igen, för han har inte ringt idag. nåt blindtarmseldorado... och nu låter jag nog okänsligare än jag är. men ja, det finns ju inte så mycket mer att säga om det. magont aj aj, vi provar ta bort blindtarmen. magont aj aj. vi har inte tid med dig - åk till ditt eget sjukhus i din egna stad. typ. får väl se vad de säger.

dagens garv: sorry pannkakan:
- titta jag har gjort ett karottunderlägg i mosaik!
- jaha, vad fin, gjorde du den när du var liten eller? svarar hennes pojkväns faster
haha, varför säger man sånt. jag menar om hon hade gjort den när hon var liten så hade det ju varit helt bisarrt att bara visa nu, skitstolt. vilket iofs vore lite roligt.

det här med ugly betty. jag fattar inte den serien. och det som gör att jag inte fattar den är att tjejen för det första kallas för ugly betty i serietiteln. but why? och sen att hon då hela livet har varit intresserad av mode och att jobba där. eller har jag missuppfattat? och varför klär hon sig då inte i modekläder eller passar på att fixa gratisgrejer från sitt jobb. alltså, det här gör mig helt förvirrad, för det som sabbar hela motivet till att göra serien för mig.
och jag är helt emot att sätta på en brud glasögon och tandställning och sen kalla henne för ful. som sagt, jag är helt förvirrad och får inget grepp om den serien.

desperate housewives däremot, den börjar få lite samma status här som sex and the city. lite så där, en serie man vill äta praliner och dricka drinkar till, för att sen diskutera och plocka sönder alla bitar. även om den då inte innehåller samma vitsiga insikter som satc gör. men den ger samma känsla av lyx.

det blidde lite fylla på mig och Th i lördags. det var trevligt. bortsett från att jag verkligen inte fattar varför folk ska vara intresserade av mig när jag så uppenbart inte är intresserad tillbaks. jag menar, den enda kärlek jag mal om är ju någon som jag har något slags mycket platoniskt med och aldrig har haft något mer än nån helg med nån gång för flera år sen. och jag menar, det är vad jag vill ha. jag vill inte ha nån pojkvän som kräver om att få träffas hela tiden. jag orkar inte med sånt när jag mest bara vill ligga hemma och sova. så därför är telefonavstånd helt suveränt. så kan jag romantisera något som inte finns. fast ja, jag tycker ju naturligtvis om min lilla blindtarmshane och nån gång ska vi nog flytta till usa och bli tjocka på cheesecake och munkar.

jag håller på att få lite panik inför det här med att börja plugga. men ja. bit ihop bit ihop.

puss och kram


Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0