när ödet knackar på

hum, jag kunde inte publicera igår, så här är gårdagens inlägg:

saker gjorda: pillat med datorn och så, sett desperate housewives
dagens fråga: tänk om man skulle ta sig lite hemmagjord juice?
dagens låt: skallen full av brännvin - lars demian
dagens känsla: hungrig
dagens citat: ?Carrie: Meanwhile, uptown, Charlotte wondered when relationships had gotten so complicated. She yearned for the time when dinner was followed by dessert, not lubricant.?har iallafall fyllt i körkortstillståndsansökningarna nu och bankar mig själv i huvudet att jag inte var lite snabbare. för nu lär det ju droppa in massor med sådana, så väntetiden är nog ännu längre... stånk.

jag tänkte prata om tur. för när man ränner till psykologer så får man som inte fokusera sig på oturen utan man ska göra massa positivitetslistor typ. då tex om vilken tur man har, så att man lär sig att se turen. mina svar brukar bli smått cyniska, naturligtvis, men visst är det tur att jag har rösträtt tex. eller, det var ju tur att jag inte blev biten av en hund på vägen hem...

men så läste jag i en tidning om just tur. för är tur och otur det samma som ödet?
oddsen att vinna på ett rouletthjul är 1 på 37
att knipa högsta vinsten på lotto är 1 på 6 724 520 och rent statistiskt innebär det att man får skriva 2000 rader i veckan och hålla på i 64 år innan storvinsten trillar in.
om du vill vinna högsta vinsten på triss så får du köpa 2 miljoner lotter. eller nåt ditåt. min statistik är gammal, vinsterna har ju förändrats, men...

och fyrklövrar klonar sig.

männen, kärleken? ibland blir jag bara så glad that he gets me.

har även gjort i ordning en mors dagspresent till mamma. en gudrun sjödén-tygkasse och en ring. hon och gudrun är gamla klasskompisar, så jag tänkte att det kanske kunde vara kul att ha något med hennes namn på. eller skolkompisar, jag vet inte så noga.

så, vad ska man bli när man blir stor då?
jag är så avundsjuk på alla som vet vad de vill göra resten av sina liv. jag sitter fast. stamp stamp stamp.

hade lite funderingar på att beställa förstoringar av lite foton och hänga upp på nån vägg, jag vet bara inte vart. jag har ont om väggar, med tanke på alla fönster och bokhyllor. men kanske nån gång, när jag tröttnat på tavlorna i hallen. egotripp liksom.

idag har han haft permis och jag hoppas att han är där han ska vid det här laget.
annars var jag ute och gick igår kväll. i regnet. i mörkret. efter kl 22. och jag var som inte rädd. eller ja, jag ryckte ju till när det kom en cyklist helt ljudlöst förbi, men det är ju sånt man gör.

attans vad hungrig jag är, men det känns ju som dåligt att äta kvart i ett på natten. kaffesugen är jag oxå.

imorn ska jag nog fundera på att baka bröd av dinkelmjölet jag köpte i järna. vi får se. jag har ju en disk att ta tag i oxå. och foton att sätta in i album och annat småplock.
men nu blir det nog jordan, rättsläkaren och sen sängen med isprinsessan i näven.

puss och kram på er!
Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
Panki

Haha har en "mormor" historia att berätta som jag hörde idag, skitkul. Påminn mig i morgon.

2007-05-26 @ 00:57:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0