förvirrade funderingar och inget mer

saker gjorda: sörplat kaffe och glott på tv
dagens fråga: varför ska man hela tiden passa på att gå ut när det är "fint" väder i det här landet?
dagens låt: koop - i see a different you
dagens känsla: lite småsur på mig själv
dagens citat: "Carrie: He was like the flesh and blood equivalent of a DKNY dress: you know it's not your style but it's right there, so you try it on anyway."


jag hade ju tänkt börja mitt nya liv med 1 timmes yoga på morgonen och promenader i frisk luft, men så vaknade jag efter elva mör som en bankad fläskfilé och gamla ovanor tog över. så här sitter jag med lite jazz och låter tankarna vandra...

när jag var i trosa köpte jag nån chokladklet som man alt kunde ha på kex eller i kaffet. så jag har det i kaffet och det var mina bäst spenderade 55kronor nånsing. en riktigt rund och god smak blidde det.

i vanlig ordning funderar jag på att göra något vettigt. något nyttigt. något som behöver göras. men allt känns så fjuttigt. men ja, jag ska väl iallafall ta och skriva ut körkortstillståndsansökningen. och dricka mer kaffe. började rensa tidningar, men ja, roligare kan jag ju ha, kändes det som.

männen, kärleken? han dejtar vilt och raggar vilt och jag surfade in på typ match.com eller nåt och, förlåt alla medlemmar där, men jag kollade typ de mellan 25-45 eller nåt, för man kan ju söka utan att vara medlem och se utbudet. dock får man ju bara se bild och användarnamn och inget info. 34 sidor män och jag fann endast 1 intressant och det var mest att tapeten bakom honom var så jäkla tjusig... och inte kan man välja sin sexualitet heller så att jag ka ta och bli lesbisk.

det där med sexualitet. såg nåt om pedofiler på oprah idag. en kort sväng bara. och jag läste nånstans att nån som jämförde det med sexuell läggning, dvs homo och straight. men jag kan inte göra den liknelsen, eftersom jag tror fast att pedofili är något som går att utveckla. dvs genom att själv varit utsatt för övergrepp eller genom att helt enkelt tänja på sina gränser. nån lirare som surfar porr och sen vart eftersom går längre och längre ner i åldrarna. eller nån som köper prostituerade och sen börjar det med att man vill ha "färskingar". för det finns säkert något manligt i att vara den första. och jag fascineras alltid över hur mycket makt det finns i sex. att man inte kan styra sin lust. eller ja, inom vissa gränser. men låt oss säga pedofiler eller folk som vill bli kissade på eller att en våldtäkt innebär så mycket kränkning att vissa har svårt att återhämta sig efteråt. jag kommer aldrig att förstå det där, varför ens personliga sexualitet är så viktig. alltså, jag menar inte att jag tycker att det är fel att det är så. att man känner sig kränkt efter våldtäkt menar jag. utan mer det där varför är det så lätt att använda sex som maktmedel, varför är den biten av livet så viktig. eller varför mår man dåligt om man inte får bli kissad på. det är så märkligt. naturligtvis är jag likadan själv. jag vill inte att ovälkomna människor petar på mig osv.

nåväl.

puss och kram


Kommentarer
Anonym

ja du hmm hur ska jag nu svara på min skissgrej...jag ritar ju då bara med tusch..så blir det fel från början så skiter jag i den teckningen..jag ritar ju masor men jag gör inte två likadana liksom..av de bilder jag lägger upp så finns det bara en - ingen skiss, inte flera försök - s de har blivit rätt från början...
dock har jag då alltså många påbörjade teckningar som bara känts fel.
pöss!

2007-05-21 @ 21:57:10
anna

..det var alltså jag som skrev...

2007-05-21 @ 21:57:45
URL: http://pyttis.blogg.se
Tinnitussan

underbart att börja dagen med yoga. Jag vill också men tycker det är så svåååååårt...

2007-05-22 @ 18:56:51
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
leopardia

anna: tack för förklaringen sötsnosan!
tinnitussan: ja, man ska bara ha orken =/

2007-05-23 @ 00:29:57
Anna

thnaks sweetie!!!
Pussa på min möra fläskfilé ;)
kram!

2007-05-23 @ 09:59:25
URL: http://pyttis.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0