ett evighetsprojekt och så kan man använda ordet projekt många gånger

saker gjorda: diskat, glott på csi new york, kokat färskpotatis
dagens fråga: hur kommer man ur sitt kaffeberoende?
dagens låt: just nu trillar den där pussycat dolls-serien i bakgrunden. suck.
dagens känsla: ont i ryggen och sjukt trött
dagens citat: "Samantha : So help me?she fucks on my couch, she buys it.
Carrie : Isn't that how you got the couch from me?"och så har jag för första gången kokat färskpotatis här i mitt hem. färskpotatis och gräslök från krukan i fönstret. fast jag åt inget annat än dinkelknäcke till. men det var godis.
man skulle kunna räkna alla gånger jag kokat potatis öht på ena handens fingrar kanske.

en gång, när jag köpte potatis förut, så låg det nån skräppåse med en fingertopp persilja i korgen. den här bladpersiljan kanske var typ en tesked stor eller nåt. och råkade följa med upp på bandet, fick jag se sen när jag packade grejer och kollade kvittot. och det var några ören för persiljan med det. sånt får mig att undra vad kassörskan tänkte...

männen, kärleken? så var han hemma iallafall och ringde och sjöng att jag var finast i världen. mikael wiehe. nä, så var det ju inte. han sjöng att jag var tjockast i världen. och jag drog klassikern "varför säger du så?"

annars kretsar mitt liv kring städning i vanlig ordning. jag vill verkligen vara sån som springer runt och torkar golvlisterna och håller på. och som mamma då säger "man kan bli allt man vill". det är inte så att jag lever i sunk. men det där med städning är ju ett evighetsprojekt. för när man väl är färdig är det dags att börja om typ. men jag har iallafall bestämt att imorn får det nog bli lite sätta in foton i fotoalbum, eller nåt sånt vettigt. kanske faktiskt ta och klippa ut maria gripes dödsannons. jag vet att det låter makabert, kanske. men jag tänkte lägga den i boken jag har, skriven av henne. så där så om några år, för någon annan så kanske det är lite roligt och kuriosa så där. har några andra artiklar om författare som jag tänkt klämma in i böcker och nån skivrecension som ska in i nåt skivfodral.

och så borde jag hämta ut min migränmedicin. jag fick inte vanliga värktabletter, utan nåt mot infektion, eller inflammation. eftersom min läkare sa att migrän är en inflammation och att de här tabletterna är mildare mot levern. och om jag hade känslig mage så kunde jag få dem som stolpiller. men ja, jag sa att jag skulle prova dem i tablettform först. de kanske skulle kunna fungera mot min värkande rygg. där vid skuldran, vilket känns som muskelinflammation. men nähä, det är träning som är den rekommenderade kuren där. ryggmuskler, ryggmuskler, magmuskler magmuskler. tänk om man bara kunde leva som man vill leva då.

på bokfronten läser jag fortfarande isprinsessan. nej, det går inte fort där inte. måste välja nån mer slukarbok nästa gång. nog för att jag gillar variation, men för tusende gången kanske passar. hmm, får se. först måste jag ju få veta vem mördaren är och varför.

jag tittar på det där projekt runway, eller vad det heter. med heidi klum. hon har sånt där utseende att ibland fattar man inte hur hon har kunnat bli modell och sen ibland är hon skrämmande snygg. men annars så är jag helt fascinerad över hur enkelt de verkar ha det för att sy och designa kläder. jag är imponerad. och jag håller stenhårt på den äldre gubben. oooh, han är gubbe då. nä, men vad kan han vara 48? bara för att jag tycker att det vore det intressantaste vinstvalet. inte alls för att han är bäst.

Andra bloggar om: , , , , ,


Kommentarer
Panki

Kom till Sparadiset å få lite gratismassage

2007-05-31 @ 18:22:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0