tittut i blåbärsskogen

jag fuskar väl dit ett inlägg lite snabbt. i vanlig ordning, så halkar jag efter vad det gäller läsandet och kommenterandet och svarandet och skrivandet, när jag är här i bergslagen. och just nyss blev det alldeles mörkt utanför och jag hörde åskan nånstans, så jag får väl skynda mig så jag kan koppla ner datorn.

jag hade ju tänkt åka och plocka lite blåbär... aja... det är som det är... vi har iallafall så det räcker till en paj... så kanske ifall pappas presenter trillar in på posten här, så kan vi fira honom.
annars håller jag på och bläddrar igenom mina gamla starlet i brist på annat att sortera...

för första gången på länge har jag haft mens utan pms. och efter en snabb diskussion med mig själv kom jag fram till att jag kanske inte haft pms tidigare utan att irritation och allt som kommer där till har varit pga av en viss vän och att det kanske egentligen borde ha kallats hms...?

jag vill köra bil. jag drömmer om att köra bil. men så kan jag inte köra bil. för jag har inga körtider och tydligen vill ingen i min familj fuska lite med mig på nån avlägsen parkering...

ja, nä, nu är det dags att sluta. puss och kram!


Kommentarer
Blackart

STARLET!! Oh, vilken lycka. Önskar att jag hade nån gammal starlet kvar. I miniformat, givetvis! Den blev ju skitdålig när den blev stor. (eller så hade jag vuxit ifrån den då, vem vet?)
Verkar vara en perfekt sysselsättning att rota igenom en massa gammalt krafs när nu vädret är som det är. Har du inget annat att göra så kan du ju uppdatera bloggen med lite starletinfo! :)

2007-07-17 @ 15:17:28
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
anna

mm blåbär..och åska..mys...
puss på dig min snällisleopard som jag gilar very mucho!
kram

2007-07-17 @ 16:47:24
URL: http://pyttis.blogg.se
E

Ha ha ha... Hms!

2007-07-17 @ 17:57:19
Hanna

Igår hade jag svår DMS appropå det, åsamkat av en del datorbekymmer. Uppkoppling, blogg, you name it. Det retar gallfeber på mig!!

2007-07-17 @ 19:36:51
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

blackart: fast just nu är det de stora starlet jag går igenom och rensar... men det kommer lite nostalgi snart...
anna: puss tillbaks :)
E: ;D
hanna: datorer ska fungera, så är det bara!

2007-07-17 @ 23:32:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0