och här tittar jag fram igen


eftersom den här dagen bara bluddrar iväg på ingenting så tar jag väl och lägger in bilder på kläderna. dock kanske inte att fotografen kanske inte gör dem helt rättvisa. nej.

                                                  

och ifall någon undrar så har jag blivit lite besatt av kläder med fickor på. och av lila och turkost i kombination.

och här i mitt surfande så hittade jag en sida med nakenkonst... det är väl kanske lite av det här som tvingar en att ta ställning till vad man tycker att konst är. (ni klickar er vidare för att se fler bilder av samma konstnär osv)

ja, nä, jag ska väl ta och lägga en ansiktsmask och diska kanske... fast jag vill inte. jag vill ju bara göra ingenting.
jag gav bort mitt ex av doktor glas till Th. har ju ett till som är hos föräldrarna, men detta resulterade i att jag började läsa en mary lou-bok... inte för att jag lider brist på annat utan för att jag tänkte återuppväcka ungdomen...

janä, snart är det mrs marple. hon kan snoka hon. eller snart och snart, men, men...

jag är oförskämt nervös inför det här med högskolan. jag klarar inte av det här med grupparbeten och umgås med folk. vara social och sympatisk. jag är nervös med dåligt självförtroende och dessutom inte ett dugg sympatisk, mest bara cynisk. usch, men ja, ett nödvändigt ont kan man säga.

ringde jobbet igår för att försöka få tjänstledigt. men vi verkar inte ha någon riktig personalchef, så jag vet inte vem som kan bevilja mig det... frågade D ifall inte han kunde fixa det... men ja, han skulle i allafall skriva nån lapp, så jag hoppas att fb tar tag i det... eftersom det är en salig röra att gå från sjukskriven till att börja plugga, när man har ett jobb redan...

nåväl, puss och kram


Kommentarer
anna

åhh mary-louböcker!!Det Kitty och tvillingarna!
Haha du är ju söt och rolig du - "typ världens snyggaste tjej "..baaah! Moi??
haha men det var roligt med toasitsen...
Agående Stefan och spika hyllor..nja det skulle bara resultera i en hiskligt mycket svordomar, frustration och nackspärr för hans del..men jag kanske kan lura honom till att betala materialet så spikar jag själv =)
kramar!!!!!!!

2007-07-11 @ 19:45:10
URL: http://pyttis.blogg.se
Panki

Bara för att man e dålig på tex grupparbeten så betyder det inte att man är det permanent.
Man är ju formbar :-)

2007-07-11 @ 21:36:57
URL: http://pancake.webblogg.se/
Hanna

Jag var nog också lite orolig över det sociala innan jag började plugga. Men som i alla situationer ger det sig så småning om. I början skulle alla vara så jäkla tjenis och sociala och det klarade jag inte av. Men så fort det la sig kunde man ty sig till dem man gillade och strunta i allt gullande. Det passar mig bättre. Det fixar du också!

2007-07-11 @ 22:49:56
URL: http://hannasplats.blogg.se
leopardia

anna: lite småkul var det :) fast jag tyckte att du var skitsnygg på den bilden...
panki: rauff. eller hur nu en gammal hund låter...
hanna: skönt att höra att man kan vänta ut det hela lite iallafall...

2007-07-11 @ 23:59:13
blackart

Aah, högskolan är en baggis. Till och med en asocial ickefungerande halvfigur som jag har ju pallat. Inget med det. Go get 'em! Cyniker är en bristvara, vi är nästan fridlysta och uppfriskande annorlunda! (eller bara skumma i största allmänhet, men det låtsas vi inte om)

2007-07-12 @ 11:01:00
URL: http://hysteri-blackart.blogspot.com
leopardia

blackart: hehe... ja, eller om jag inte kan skaffa vänner får jag väl skaffa ovänner...

2007-07-12 @ 12:09:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0