lets snacka about sex bejbi


idag har jag bara fikat, eller fikat och fikat, vi käkade fåtöljens alldeles underbara pastasallad med fetaoströra. varje munsbit var just en mumsbit. sen vaccinerade jag mig. passade på när jag var i krokarna. fick veta att man kan få hepatit a "av ett lass ruccolasallad, när som helst", som han sa. och det var ruccola i pastasalladen... men ja, mitt grundvaccin lär nog hålla tills nu iallafall, så... för jag sa det, när han kommenterade att jag redan hade varit ute och rest, att jag tänkt att man kan ju likagärna få en släng här hemma i sverige och han började tala om riskgrupperna för hepatit b. dvs missbrukare. men jag menar, vad vet man om folk eg? om man skaffar sig lite sex eller ett förhållande så är det ju inte helt säkert att den personen sitter och berättar att han silat heroin på plattan för fem år sen... för att ta ett ex... eller vadå, han kan ju ha haft sex med en missbrukare. så jag vet inte, jag tycker lite illa om när de pekar ut riskgrupper så där; för vem som helst kan faktiskt få det.

och nu menar jag inte alls att peka ut prostituerade som missbrukare, men om jag går efter mig själv och om jag skulle sälja min kropp för pengar så skulle nog jag behöva nåt som tog mig in i nån dimma ibland. nåväl, saken är att jag för nåt år sedan läste i saftonbladet, tror jag, en undersökning att 7 av tio svenska män någon gång har köpt sex. nu vet jag inte vad köpa sex innebär riktigt. för det låter ju som en skrämmande hög siffra. så vad vet man egentligen om sin partner... och jo, nu vred jag det här ur en straight kvinnas synvinkel.

det verkar inte bli någon pridefestival för mig i år. fast ifall nån ska dit eller kolla paraden eller nåt, så hakar jag gärna på... har inte varit där nåt år ju. bara kollat paraden nåt år. när mamma glatt vinkade till, ja, man får säkert inte säga läderbögarna, men jag kommer för 17 inte ihåg vad de heter. slm? med kommentaren att 'de hälsar ju på mig, så då måste jag ju hälsa tillbaks. inget fel med det, men den som vet hur min mamma ser ut, kanske kan förstå hur roligt det var när hon sprang ut och in i paraden glatt viftandes med kameran i högsta hugg. ack, sån glädje för en tant som vid 63 års ålder frågade mig vad en dildo var för nåt... ni kan ju tänka vad hon har missat... hehe... nä, skoja bara...

och så där påtal om dildos så vet jag inte vad jag tycker om att det finns särskilda porrbutiker som riktar sig till kvinnor eller att golden rose, iaf förut hade tjejkvällar på onsdagkvällar, när bara tjejer var välkomna att handla. för jag menar, är det egentligen inte att stödja det här att det skulle vara genant för kvinnor att konsumera sexleksaker eller dylikt? jag menar, själv är jag rätt pryd, och dessvärre rätt ointresserad av att springa runt i lädermask, men det är ungefär lika genant som att glida in i en kristen bokhandel... dock måste jag säga att jag är lite känslig för att de blandar in djur i dessa leksaker. man kan spänna på ett får, man kan bli penetrerad av en orm och mr rabbit har ju sin lilla kanin. fast det absolut osexigaste jag sett var en dildo iform av en sparris. en hudfärgad, blek sparris som låg där... jodå, jag har sprungit i många porrbutiker av olika anledningar och besökt erotikmässan och sånt. jag hade planer på att bli sexolog långt innan jag förlorade oskulden. men vidrigaste stället är us video. med sina runkbås. yeak. och jag vill inte ha fördomar, men deras klientel är av det ytterst skumma slaget, som karikatyrer på det man tro sker i en sån butik. karlar som hukar i sina långa lodenrockar, mellan hyllerna av p-rullar. och som ett tillägg, så heter det nog dildoar på svenska. eller borde göra... nå, nu ska jag sluta svamla sexleksaker.

jag kan väl erkänna att jag gluttar i hans flickväns dagbok på ett forum. vet inte varför, för jag tycker det är totalt ointressant, jag kan bara inte låta bli.

köpte frukt på torget här i min förort. det är helt underbart att de smällt upp ett sånt. jämförde lite och såg att körsbären inne i stan kostade en hundring kilot och att de här ute tar 55kr kilot.

okej att jag tittade på all sång på skansen när jag var hemma hos mina päron, men jag vete 17 om jag pallar det egentligen. jag blir så förbannad på alla artister som ska sjunga sina egna låtar och marknadsföra sig själva. det är ju allsång, sjung allsånger. sen blev jag grymt förvånad över hur stor markoolio är. okej att jag misstänkt länge att barn gillar honom, men för tusan, alla sjöng med i hans ingen sommar utan reggae... märkligt fenomen. undra hur gammal han är eg. den killen lär ju vara miljonär ett par gånger om. jahapp, han var född 75, då var han inte så där jätteung iallafall. nå, morden i midsomer ska jag iallafall se på. älskar engelska deckarserier!

ja, nä, puss och kram på er

Andra bloggar om: , , , , , ,


Kommentarer
frollen

Gah!
Kvällens lek: Spot the särskrivning!

2007-07-31 @ 22:37:10
URL: http://frollen.blogspot.com
leopardia

frollen: kebab? jag ser ett par stavfel, eller det såg jag förut(fast jag struntade i att rätta dem, såg flera här om dan oxå och ihopskrivningar, hehe) men ingen särskrivning ju... nu blev jag nyfiken...

2007-07-31 @ 22:45:01
leopardia

frollen: gah! fast den var rätt passande. det är ju jäkla mycket sång där och man kanske inte orkar se all sång ;)

2007-07-31 @ 22:46:58
Panki

orka va ordpolis... :-)

2007-08-01 @ 09:08:58
URL: http://pancake.webblogg.se/
Blackart

Dildoa-doa? Visualiserar hur körsångarna ska vara klädda för att kvala till detta. Jag har jobbat med att "packa porr" - det du. Dildoa-doa, buttplugs och rabbits upp över öronen.
Jag slapp ju se klientelet (internetbutik), men av de saker man packade ibland och de skumma frågor man fick besvara vid telefonbeställningar, så kan man dra slutsatsen att det finns en hel del jävligt kinky people out there!
En gång fick jag försöka navigera en snubbe på hemsidan... Han pratade hackig engelska och ville ha en lösmus (minns inte hur han beskrev vad han ville ha, tyvärr!). Det jag minns är hur jag beskrev vad han skulle leta efter i menyn (lösmusar), och hur han förvånat utbrast "laasmossar!!" när han hittade rubriken. Ooo, ibland är det KUL att jobba! :)
Fast för det mesta är det ju för jävla trist. Att jobba, alltså! Tack o hej leverpastej!

2007-08-01 @ 11:00:50
URL: http://www.hyster-blackart.blogspot.com
leopardia

panki: hehe, men jag ääär ju en, tydligen frollen oxå...
blackart: hehe, du är så rolig!!

2007-08-01 @ 23:11:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0