olivoljestekta kantareller och pinaler


hur trendig är eg världen?
nu ska jag prova kränga mina gamla 90talsjeans på tradera. två par är dessutom redan slitna och lappade och lagade. jag vet inte riktigt när jag slutade använda jeans... men de har iallafall legat i en kartong i förrådet och väntat på bättre tider. inte alla, men iaf en sisådär 4-5 par. de mest slitna, som är festivaljeansen, fick stanna hemma ien byrålåda istället.
såg en vctjacka från 80talet som var uppe i 500spänn. en adidasjacka i rosa, ljusblått, vitt och turkost. typ. but why? det är inte ens coolt. bara fult. men visst, jag kan fatta att vct går, men hur är det eg med jeans från början av 90talet. finns det öht 501:or fortfarande?! jag är helt lost och tänker så förbli.

annars har dagen gått åt till att slumra och plocka in grejer i mitt klädskåp. jösses vad skivor man äger då. surar lite över att det inte riktigt fungerar med tidsskriftsamlare i min billys bokhylla. de hade väl som kunnat anpassa hyllorna efter andra saker som de säljer. det brukar ju se ut som om de har gjort det, men så är alltså inte fallet. men det är som det är med det. helt enkelt. jag valde att istället lägga dem ner. samlarna alltså. för att få plats med 4st ist för 3st på en hylla.

mina päron är kvar tills imorn och här har det ätits stekta kantareller på smörgås. det är mumsiga grejer det. så imorn fm ska jag gå runt här i lägenheten och se mig omkring efter grejer som jag kan skicka hem. så där så att jag får utrymme för det nya jag köpt på mig. vet bara inte vad. jag svämmar över av grejer och idag hittade jag en kortläsare i förrådet. en som jag är mycket nöjd med, som läser 3 olika sorters kort. har dock köpt en nånstans nån gång. förvisso en mycket billig sådan, men ja, det kan ju vara bra att kolla upp vad man har först. vad en kortläsare gör i förrådet? mja, jag köpte nåt jox till mobiltelefonen, som jag sen tröttnade på och slängde ut i förrådet, men i botten på den kartongen voila en kortläsare. och eftersom min andra är utlånad så var ju det trevligt...

ja, nä, dags att få sig lite sömn. sov sött alla sötsnosar!

Andra bloggar om: , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0