ett klick på ett kick, eller nåt

saker gjorda: eh, spolat band =/
alkoholintag: grönt té liksom
dagens fråga: jag äter ginseng, vitaminer, omega3, alger, varför är jag trött?
dagens låt: touch me - samantha fox, var den sista jag hörde mjo...
dagens känsla: sjukt trött. alltså man kan inte vara så trött och ändå vaken. och ledsen, men nu glad
dagens citat: nu har jag kommit till slutpärmen, så jag tänker istället citera en dialog från bokstavligt talat, samtal i stan, någonstans i bloggen. mjo.



*12 april, 11:15, södra station
- tio döda, nio igår i trafiken står det här.
- va hemskt! hemskt!
- ja, gräsligt helt enkelt tycker jag. hemskt.
- jaha... knivskars till döds... i tensta var det.
- det är otäckt i tensta!
- ja.
- det är så mycket blandade människor där...
- ja, mycket blandade. och alla knivar, det är läskigt
- hemskt.
- där går dom ut med kniv på sig.
- ja, det är väldigt rått. hemskt.
- ja, det är det. jag förstår inte att tidningarna har blivit såhär.
- det säljer ju
- här... självmordsbombare. åtta kilo dynamit på kroppen!
- fruktansvärda saker.
- hemskt, usch.
- vill du ha sportbladet?

har inte gjort nånting idag. vaknade av telefonen vid 10 och var medvetslös, men gick ändå upp. sen var jag apatisk resten av dagen. suttit på soffan och glott. försökte glo på When a stranger calls, men jag orkade inte hålla ögonen öppna, utan bara lyssnade. vilken kass film. helt utan poäng liksom. jaja. försökte kolla på venom oxå, men samma sak där. så grät jag en skvätt för jag blev ledsen och tom och jag vet inte. hönan och ägget. ledsen för att man är trött ellet trött för att man är olycklig. jaja. nu vid 22 börjar jag iallafall piggna till. tyvärr. så jag har spolat en del band och nu håller jag på och spelar in några åt sussi, så hon kan ha i bilen. har egentligen ingen aning om alls vad hon vill ha, men nu kör jag lite 80tal blandat. drog ut en dvd-skiva med mp3låtar och kör i dvd-spelaren och spelar in så. så att jag slipper sitta och passa och välja och ha mig. det får bli som det blir helt enkelt.

männen, kärleken? jag är hungrig! ägg! kanske borde äta nåt iallafall.. men ja, männen var det. ja, nä, det är väl samma. har varken eller. fast jag märker att han anstränger sig lite för att inte göra mig ledsen, eller kanske tvärtom, för att göra mig glad. han sa 'krya på dig'... det var sött.

och så var det nog att det där telefonsamtalet på kvällskvisten faktiskt piggade till mig lite. så där, han lurade mig att skratta. jodå, han är fin ibland, men han är inte min man, men han är snäll ibland.

borde fixa mina naglar. de är störigt hackiga nu... och nån gång kanske man borde se till att göra nåt sånt... men hur som så ska jag iallafall försöka kicka iväg mig till frisören imorn, så att jag kan färga håret sen...

J hörde av sig idag förresten, kom jag på nu. jokkdryck, eller nåt sånt sa han på msn:en. bärsaft, svarade jag.. ja, svarade han och sen gick jag därifrån. vet inte om han skickade fel eller vad han ville, men, men, det där är liksom faktiskt ganska mycket en standardkonversation av våra. fast de brukar vara längre... men ja, mycket trams blir det... så var det med det.

fick boken på posten idag, så nu ska jag nog se till att maila och tacka. igen. tusen gånger glad är jag! Z är bäst!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0