god jul god jul

saker gjorda: promenerat, diskat, sovit
alkoholintag: julmust
dagens fråga: det går lika bra med selleri, eller?
dagens låt: la vie en rose
dagens känsla: trött, men jag har det bra
dagens citat: "Carrie: That's the thing about needs. Sometimes when you get them met, you don't need them anymore. "


går två promenader om dan nu, med brorsan. så där bara för att försöka ja, bli nånting till strandbesöken i thailand. och sen för att jag har tänkt det i evigheter ändå. provade att gå med stavar nu ikväll. det var riktigt kul faktiskt, så jag ska nog köpa mig ett par. om jag orkar besöka mellandagsrean. för jag skulle behöva nån jacka till thailandsresan.

men shit vad jag har varit trött idag. först höll jag inte på att komma upp öht, sen somnade jag på eftermiddagen och nu ikväll har jag oxå varit helt dödstrött.

julafton var trevlig. åt pizza till kvällsmat :) hehe. men annars fick jag en ursnygg halsduk, som pannkakan stickat. i knallrosa och svart. sen fick jag en råsaftcentrifug, som jag sa på dan tom att jag önskade att jag fick. för jag höll på att läsa i boken Du är vad du äter och kände att jäklars, en sån borde man ha. sen fick jag en hushållspappershållare i form av en katt, plastpåsar till smycken, böcker, pärlor, usb-minne, flanellpåslakan, godis, sidenblomma, chokladfonduegryta, garner, utomhustermometer, strumpbyxor, värmefläkt, oljekanna mm.

jag vet inte, jag misstänker väl att jag kommer att tjata om thailand i flera  veckor nu, men, men.

hoppas att jag är piggare imorn.

männen, kärleken? jag vet inte. vi borde nog dämpa ner kontakten lite. den blev lite intensiv helt plötsligt. med tanke på att jag inte är bra för honom. men jag avvaktar. jag tror att den blir lite mer avslagen efter helegerna. det är väl mest nu så där, som jag är nåt bra tidsfördriv...

jag längtar hem, samtidigt som jag trivs utmärkt här. fast båda mina föräldrar är sjuka och pappa är riktigt sjuk. han var tvungen att åka till akuten häromdan. men han blir förhoppningsvis bättre snart. men han ska på återbesök för fler test på torsdag.

håller på och går igenom virkbeskrivningar oxå. mitt mål är att virka en gardinkappa. nån gång. i framtiden.

i thailand kan jag iallafall få massage, så slipper jag tjata om att jag vill ha det hela tiden.

nåja, god jul på er alla skönisar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0