Lite böcker hit och lite böcker dit


Lite lustigt var det idag faktiskt. Jag kom på, innan jag drog iväg på loppis, att jag skulle kolla upp vad hon som skrivit Sirila gentlemen sökes, heter. Och nog hittade jag minsann 3 böcker av henne. Till halva priset. 2,50kr/st. Nu vet jag att jag skulle ha sett böckerna om de funnits där tidigare, eftersom de är i sådana härliga färger, men just när jag kollat upp - ja, så fanns de där.

Sen hade jag även beslutat att broren ska få testa en annan deckarförfattare. Han har nämligen helt snöat in på Kallentoft och nu är de böckerna snart slut. Så jag tänkte att, vad heter han nu igen, som Pyttis nämnde...?! Jodå, så vips hittade jag även Hjärtats mörker av, just det, Jonas Moström. Det var ett litet lustigt sammanträffande.Och så blev det två Maria Lang-böcker.
Inte just dessa två, de får bara följa med för att illustrera att jag föredrar denna serie. Pocketböckerna som har fotografier till pärm - just för att jag gillar estetiken, som ibland är helt absurd. Men snygg.


Ciao

Och så tipsar jag om en bekant på tradera.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


Kommentarer
martina

Just nu har jag 3st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första kan du vinna en riktigt ball earcuff från Delicious Design.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/I den andra kan du vinna en valfri produkt från Runns.se eller Erikasgarderob.se till ett värde av högst 250kr.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7324/tavling-vinn-valfri-vara-fran-erikasgarderob-se-eller-runns-se-till-ett-varde-av-250kr/Och i den tredje tävlingen är det ett hemligt skönhetspaket från UpBrand.se som ligger i vinstpotten!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7275/7275/Hoppas att du har en bra kväll! :)

2011-09-17 @ 21:34:57
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Tack för boktipsen, Vill ha lite nytt att läsa.:-)

2011-09-18 @ 10:21:54
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0