Doftljus och förkylning och konst


Jo, men så att, det här låg i goodiebagen.Så om någon jag känner, känner att du vill ha ett doftljus från Tommy Hilfiger kan du ju hojta till...

Annars är jag sjuk, vilket är trist och trist igen. Jag har inte riktigt tid med det här. Har en uppsats att skriva, har bibliotek att besöka, har utställningar och katalogsläpp att besöka, har öl att dricka... Voj voj...
Till exempel ställer Jesper Waldersten ut på Galleri Kleerup från och med den 14e. Oj, vad jag vill gå, oj, vad jag vill ha den katalogen och inspireras av. Nåväl.

Jag tycker att Anders Lindberg har skrivit en väl genomtänkt ledare i Saftonbladet.

Under senare år har delar av dessa ­idéer om ”islamisering” och ”politisk ­korrekthet” tagits upp även av vissa borgerliga debattörer. Efter Utøya har de blivit oroliga.
Paulina Neuding, redaktör för högertidningen Neo, skrev efter terrordådet att det som hänt inte får innebära ett ­”tankeförbud” i dessa frågor.
Bruce Bawer, en känd antimuslimsk debattör, skrev rakt ut att hans oro efter Utøya var att man inte längre kan prata om islam som man vill. Liknande tankegångar kom från Johan Lundberg, redaktör för tidningen Axess, och flera andra.

För det är ju på nåt sätt så... Att om man inte håller med dessa som gnäller över att man inte får diskutera 'invandringen', så är man PK. Och PK används som ett skällsord. Nu kanske det råkar vara så att jag inte ser 85 moskéer, i Sverige, som ett problem eller störande på något sätt. Låt folk vara. Visst, jag är väl inte så där jättemycket för religioner överhuvudtaget, men jag kanske tycker att H&Ms reklampelare i tusental är minst lika förstörande och kritiserar jag religioner så kritiserar jag alla religioner och inte de som tror.

Dags att krya på sig med c-vitaminbrus och lite criminal minds.

Ciao

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0