Skåne by day

Hittade ett trevligt litet museum idag. Johanna Museet. Så många föremål och så fint ordnat.Så vi strosade runt där inne ett tag, för att sedan leta rätt på en loppis innan vi fortsatte till Ystad. Väl i Ystad sprang vi på Solhjulets marknad/loppis, som får mina varma rekommendationer. Jättefina saker till helt rimliga priser. Köpte bland annat en duk till mitt nygamla soffbord, för 15kr. Så surrade vi runt ett tag, innan vi åkte hem och landade i soffan.


Och så ännu ett litet tips - Tradera.


Nu ska jag bara se till att finna ro, så att jag kan bli färdig med allt plugg - vilket ja, rimligtvis inte kommer att ske förrän jag mediterar i min ensamhet. Nåväl, än så länge är det sommar.

Ciao
Andra bloggar om: , , , , , ,Kommentarer
emilia

Anmäl dig gärna till veckans blogg hos mig som avslutas på lördag :) kram!

http://emiliaalouise.blogg.se/2011/august/veckans-blogg.html#comment

2011-08-11 @ 21:58:04
URL: http://emiliaalouise.blogg.se/
Anonym ♥ [FOTO]

Fin blogg!♥Gillar du att resa och sådant? Till exempel till Thailand? Jag kom till Sverige idag efter att ha varit på semester i Thailand. Så nu har jag en frågestund om Thailand! Var med, så blir jag glad!♥Vill du vara med och delta i Dagens blogg? Var gärna med i min!♥Vill du svara på ett "test" och se om du är lik mig?♥Allt detta som jag skrev nyss, hittar du på denna länk:

http://minafotografieravmig.blogg.se/2011/august/saker-som-jag-vill-meddela-d.html//Många härliga kramar!Lisa♥

2011-08-11 @ 21:59:23
URL: http://minafotografieravmig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0