Show and tell: fyra saker du måste se i "min" stad

Så var det fredag och dags för Show and tell. Den här månaden har Maisuoi som står för valet av fredagstema som denna vecka är: Fyra saker du måste se i "min" stad.

Tänk att något så lätt kan vara så svårt. Jag menar jag bor ju i Stockholm och fyra måsten borde vara superlätt att välja ut, men jag kommer bara på ett megamåste;Nämligen helt underbara Skeppsholmen med det fantastiska Moderna Museet.

Men okej, en vårdag när körsbärsträden i Kungsträdgården blommarAtt sitta i solen, äta en glass och se alla andra som myser...Lunch på Klara soppteater, kan rekommenderas.Ett besök på loppisen i Vårberg eller den i Sundbyberg kanske...Andra fredagsbloggare;Nilla, Simone, Desiree, Annika, Anne, Petra , Millan, Anki, Marianne , Victoria, Leopardia, Strandmamman Jemaya
MiaD Lena Erica Marie Saltis Lia Anna Taina Christel Musikanta Under ytan Emma Västmanländskan Norrsken och stjärnfall I am Annika Maisoui Inga-Britt Minerva Curieux Sparkling

Helena
Ebba
Lullun
Gerda-Thyra
Anette-

Jag ligger lite efter, med det mesta just nu. Det finns ju fördelar med att ha fulla garderober, man HAR rena kläder, problemet är att tvätthögen inte har varit i närheten av tvättmaskinen sedan innan sommaren... Att påbörja projekt är bra, som att sätta in papper i pärmar;Man ska ju bara ha tid att avsluta dem oxå... Aaah, nu måste jag iallafall plugga lite italienska.

Puss och kramKommentarer
Panki

Tur att jag inte har så mycket kläder...

2009-09-11 @ 13:26:53
URL: http://pancake.webblogg.se/
Annika

ÅH ja!! Absolut!!

Stockholm, Stockholm!! Håller med om allt du skriver som är "måsten" i staden!

Skeppsholmen är verkligen mysigt!!

Lunchen har jag tyvärr aldrig provat. DEN får jag se om jag hinner med i jul :-) Kommer ju hem en vecka innan jul, eller så...då kanske?

Jättemysigt inlägg!!

2009-09-11 @ 13:43:10
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
Anonym

Håller med om att det var svårt att hitta fyra måsten i min stad. Göteborg, där jag bor, har ju också så mycket att bjuda på. På Moderna Museet har jag aldrig varit men tack för tipset! :-)

2009-09-11 @ 14:13:10
URL: http://imannika.wordpress.com
Taina

Stockholm är en av favoritstäderna. Helt klart! När man bor där så blir det väl flera favoriter än 4.Önskar dig en trevlig helg!Kram

2009-09-11 @ 15:13:31
URL: http://.sisutaina.blogspot.com
Far Lars

i min stad kanske man måste städa sin lägenhet ibland,eller

2009-09-11 @ 15:57:55
sparkling

vilken fin bilder på körsbärsträdet där:)

2009-09-11 @ 18:14:25
URL: http://miss-sparkling.blogspot.com
Fritt ur hjärtat

DÅ har jag Skeppsholmen och Klara soppteater kvar....

2009-09-11 @ 19:24:38
URL: http://fritturhjartat.blogspot.com/
Västmanländskan

Ja, Skeppsholmen är ju ett riktigt bra ställe!

2009-09-11 @ 21:13:05
URL: http://vastmanlandskan.blogspot.com/
Hobbyfotograf Erica Pettersson

Jättebra tips :)

Jag önskar att jag bodde i Stockholm när jag skulle skriva mitt inlägg... Hade väldigt svårt att komma på något att skriva om. Piteå är ju inte sådär hemskt stort ;)

Körsbärsträden hade jag så mycket velat vara och se i våras. Hade så gärna varit där tillsammans med min kamera!Hoppas att du får en bra helg!

2009-09-11 @ 21:16:24
URL: http://pitetjej.webblogg.se/
leopardia

*panki: och jag har det ju så lätt, med tvättmaskin i lägenheten ;)annika: det är ju inte världens bästa teater kanske, men det är en kul grej, så där att soppluncha till en föreställning :)imannika: du måååste ta dig till moderna, särskilt en sommardag och passa på att fika till den fantastiska utsikten eller ute i det gröna.taina: hehe, jag tror mer att jag är lite blasé och inte tycker att nåt är ett måste...pappa: äsch då :)sparkling: tackar!fritt ur hjärtat: välkommen till stockholm :)västmanländskan: men visst är det och okej, om man inte vill se modern konst så finns det ju flera andra alternativ :)erica: japanska körsbärsträd finns ju lite överallt förvisso, men i kungsan blir det som ett tak av rosa, det är lite speciellt och gött för kameran, så passa på att ta dig hit nån gång :)

2009-09-12 @ 11:26:12
Lullun

Visst finns det massor att se i Stockholm. Borde nog se till att ta mig dit igen; det är skrämmande 12 år sedan sist eller nått. Då blir det kanske en tur förbi Skeppsholmen, vem vet... ;-)

2009-09-13 @ 00:00:01
URL: http://www.lulluns.blogspot.com
Anna

Vad bra att någon av fredagstemana handlade om Stockholm! Själv tog jag min barndomsstad Södertälje istället! Körsbärsträden är ju bara så fina!

2009-09-16 @ 00:44:24
URL: http://annafairandtrue.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0