Bidrag 1 & 2


Okej, jag har pysslat en del, men bara en sak är färdig, en sak som gick snabbt att fixa, men det är sådant jag har bänt hjärnan kring den här tiden. Jag har tagit fasta på de ledmeningar som pandurobloggen gav oss;"Är mest nytänkande
Har mest kreativ höjd
Är mest troligt att inspirera andra att börja pyssla"

Nu kanske kreativitetens höjd inte gnistrar i dessa bidrag, men det jag tog fasta på är att poängen är att man ska inspirera andra att börja pyssla. Och jag tänkte lite att hmm, då ska det ju inte vara fööör svårt eller föööör mycket jobb, utan det ska vara något alla kan - även vi som inte ens kan dra raka streck med linjal.

Nåväl, jag börjar med bidrag 1 (de hör ju ihop lite, så de får dela inlägg)

Som vanligt får ni ursäkta bildkvalitén lite, jag har inte tillräckligt med ljus här hemma, så det blir lite grovkornigt och skuggigt, MEN, poängen är denna - en dekorerad vinflaska, en passande värdinnepresent, för den här är dekorerad med två silverörhängen i form av ringar.

Jag har använt;

delar av smyckesstartkitet och verktygen som kom med panduropysslet på posten
pärlor från olika ställen, jag valde två stycken större i plast, för att de inte skulle bli för tunga att bära för de små öronen
2 silverörhängen från panduro, inte från kitet vi fick dock

Okej okej, jag ser att örhängena har lite fallosform över sig, men delarna är lösa, så man kan vända på dem och flytta om dem efter tycke och smak, om man vill. Nå, det som är att när vinet är uppdrucket så har man ändå smycken kvar att bära.

Jag körde en annan variant här, där jag lindade ett tygband lite löst runt flaskan och lät örhängena agera tyngder, för att snöret skulle stanna på sin plats.

Jag har använt öronkrokar i guld från smyckesstartkitet och tängerna för att böja till slutet på pinnen, likadant som i det andra paret. Sen är det pärlor från lite här och var. Jag har en förkärlek till turkost och rött ihop, så det fick bli ett armband från Thailand som rök och fick bidra med de större glaspärlorna.

Och samma här, örhängena är bara att haka loss och börja använda.

Jag vill även påpeka att man inte behöver dekorera just vinflaskor på det här sättet, utan det går lika bra med andra alkoholfria drycker. För jag är rätt övertygad att vilken värdinna som helst skulle bli glad över en flaska flädersaft eller hemmagjord hallonsaft.

Puss och kram


andra bidrag och tävlande hittar ni här.

Kommentarer
Panki

Fiiiina! Jättetrevligt att smycka flaskor sådär!

2009-10-27 @ 20:34:07
URL: http://pancake.webblogg.se/
Far Lars

det var bra att flaskorna inte var tomma

2009-10-27 @ 21:16:58
Annika

Verkligen snyggt!

Speciellt det första!

Nu låter du verkligen kreativiteten flöda!!

2009-10-28 @ 12:33:09
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

TACK

2009-10-30 @ 17:44:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0