tvätt, röj och kombo

Okej, så här är det; jag har inte lämnat in uppgiften i italienska, för jag kommer inte in på sajten. Eller jag har kommit in i fem minuter nyss, men då hittade jag inte hur man skapade ett röstmeddelande innan der kraschade. Och själva programmet hittar inte servern, så jag sitter här med headset och surar lite.

Annars har jag inte röjt så mycket som jag borde ha gjort. Jag ska nämligen för ett kort tag få en kombo. En kompis gjorde slut med sin flickvän och behöver någonstans att bo tills han kan flytta in i lägenheten han har köpt. Och jag hoppas på att få bli lite bortskämd... Jag är glad över att pappa kör upp till stan och hjälper till att köra flyttlasset så att jag slipper sitta i en lastbil någonstans helt vilse. Hur kan de ens överväga att hyra ut bilar utan tillhörande gps?! Fast pappa är lite orolig att H ska ha det lite för bra, så att han inte flyttar här ifrån sen. Jag förklarade att det inte är så vanligt att folk flyttar in hos andra människor och sen vägrar att flytta därifrån.
- Jodå, det har hänt.
- Ja, men pappa, du GIFTE dig faktiskt med mamma, så det gills inte.

Jag såg att de sålde lussebullar på Pressbyrån. De vet de!

Imorn har jag tvätttid kl 6, så det blir upp tidigt för slänga in grejer i tvättstugan och en fortsätta röja undan lite. Det måste ju finnas lite plats att stapla grejer på. Kom på nu att jag nog inte har något sköljmedel, undra om det finns något annat man kan använda istället... Hmm...

Puss och kram

Jajust ja, jag har ju synopsis att skriva.



Kommentarer
Anonym

Ha ha...du får byta lås om han inte flyttar, se till att gömma bajonetterna först bara...

2009-11-04 @ 20:42:10
E

Ha ha...du får byta lås om han inte flyttar. Se bara till att gömma undan bajonetterna innan dess!!

2009-11-04 @ 20:43:38
URL: http://pelin-pelin.blogspot.com
leopardia

E: hehe, han hade en liten förevisning av nån kniv nu ikväll... så en vet jag vart den är iallafall. kanske iofs inte heller så där jäääättetrooooligt att han väljer att bosätta sig hos en feminist ;)



2009-11-04 @ 21:18:33
Annika

Haha, vem vet? Han kanske är din tillkommande!! Never say never ;-)))

Fniss.

Annars får du som sagt byta lås, hehe.

Undrar hur Pressbyråns lussebullar smakar?

2009-11-05 @ 15:50:55
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0