Jag är lat, jag behöver semester

Idag blev det lussebullefrulle innan jag tog mig till skrivauppsats-kursen. Man kan säga att jag sov bra länge, men jag är ändå trött, kan bero på att jag blir väckt tjugo i sex varje morgon av en tjutande klockradio som går igång. Nåväl, imorn ska jag lämna tillbaks boken jag glömde lämna tillbaks idag - detta får inte glömmas en gång till. Göra italienskan. Tvätta. Gallra bland alla hundratals böcker jag lånade inför uppsatsskrivandet.

Idag när jag kom hem fick jag stekt kött, karelska piroger, finska köttpiroger och tomat. För H ansåg att jag behövde kött och tomater. Ok ok, nu är det inte bara jag som blir bortskämd, jag har faktiskt tvättat åt honom. Men jag skulle inte säga nej till att ha en betjänt, det känner jag nu...

Just det, jag måste börja skriva på c-uppsatsen imorn oxå. Ska ju lämnas in nån form av resultat på fredag. Jag behöver semester känns det som. Och ringa angående praktikplats.

Ont har jag oxå. I hela höger sida. Jag trodde det var träningsvärk, men det har inte gått över och det känns som om jag brutit alla revben, så jag gissar på en sträckning, men det finns väl som ingenting att göra något åt oavsett vad det nu kan tänkas vara. Varken värktabletter eller zonsalva hjälpte idag iallafall.

På lördag finns det risk att jag går på vapenmässa. Det ni.

Puss och kram



Kommentarer
Daniel

Härlig hyvää finsk mat du äter!

2009-11-10 @ 21:09:31
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Heyli

superkul att du är med och tävlar! :)

2009-11-10 @ 23:21:36
URL: http://heyli.blogg.se/
Maria Byström

Heja! Det finns inget skönare än att lämna ifrån sig tentor och uppsatser. Jag älskar också lussebullar men saffran är så oändligt dyrt i år. Hur ska vi överleva hela vintern?



Kram

2009-11-11 @ 12:51:14
URL: http://tinnitussans.blogspot.com
Annika

Klart skönt med en betjänt på hemmaplan!

:-)

Och härligt att du lämnat ifrån dig skolarbete. Lättnad!!

2009-11-11 @ 13:52:01
URL: http://kankaglenreston.blogspot.com
leopardia

Daniel: god finsk mat har sin charm :D



annika och maria: nu har ni nog missuppfattat något, för här finns det ingenting som är färdig och lämnat utan allt är kvar att göra - pust.



Och maria, just ja, jag hade ju tänkt kolla om det gick att köpa saffran via nätet...

2009-11-11 @ 14:41:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0