det kanske man kan säga

Okej, mimo kallade mig för 'pryd kristdemokrat' när jag funderade på ifall en vuxen man verkligen kan säga "du är så söt att jag vill äta upp dig" till en 16-åring. Så som Anders Bagge gjorde i idol. Nu var hon visst 17, såg jag på hemsidan, men jaja. Jag får väl erkänna att jag är lite smått fascinerad över de här unga deltagarnas resonemang. De säger saker som "jag känner att jag redan har utvecklats, både som artist och som människa". När jag var 16-17 så var det knappast nåt snack om att utvecklas som människa, då var det musik, killar och kläder, som var intressant. Och deras självförtroenden sen. Okej att ingen kan väl mäta sig med Amanda Jensen, när det gäller coolhet och självklarhet på scenen, men.

Och nu låter det som att jag har stenkoll på idol, men det är mitt plugga-till-program.

Puss och kram
Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer
dr. no

Ja, det är ju synd att kalla kidsen för rebeller, i alla fall.Maken till förprogrammerade svar får man tror jag knappt ens Hitlerjugend kunde hoppas på.

2008-09-30 @ 14:27:10
URL: http://omniaabsurdumest.blogg.se/
//D.D\\

haha, plugga-till-program! det känns igen... fast jag har inte hittat något specifikt än, men det kommer nog :)Kram.

2008-09-30 @ 14:56:46
URL: http://t4nk3bubbl0r.blogg.se/
leopardia

dr no: det ska böjas i tid, vettu... men jag vet inte om jag var så rebellisk, det var väl ja eller nej till eu på min tid isf... men det ligger i tiden, självutveckling... sen kan man ju diskutera om människan kan utvecklas... visdom kommer med åldern och andra påståenden.//D.D\\: idol är bra att plugga till, det krävs ingen energi what so ever...

2008-09-30 @ 15:54:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0