och inte snöar det ute

Nu har jag suttit i två timmar och plitat på uppsatsen. Och hur långt kommer man på två timmar då?! Jo, 2 sidor med 1,5 i radavstånd. Jag håller på att börja slita mitt hår... Jag är just nu jäkligt osams med mig själv för att jag inte markerat vartifrån jag har hämtat grejer. Trodde jag att jag helt plötsligt skulle ha fått ett fungerande minne?! Det var dumt av mig. Tur att man är smart nog att inte slå sig själv, annars skulle jag ligga pyrt till...

Hämtade ut foton och naturligtvis har jag inte fått helt rätt, men nä, varför skulle jag ha fått det. Det verkar ju himla onödigt att skicka över rätt antal och rätt storlek av varje foto. Jajamensan, jag är helt överend med Fujidirekt. På det här sättet blir ju mitt liv lite mer innehållsrikt och jag kan känna att varje dag är som en mycket dålig julafton... Tänk om saker skulle vara som förväntat och ske som förväntat, nänä, fyyy så tråkigt det skulle vara. Nåja, man tager det man haver och ramar in de bilder man fått helt enkelt och så är man nöjd och skickar tackmail till fujidirekt som uppmuntrar min kreativa så, att de helt enkelt tvingar mig att skicka hatmail oxå... Tack.

Nä, nu ska jag äta och glo på nåt spännande avsnitt av Förhäxad kanske... Och eftersom jag är inne på hat så envisas ju min dvd med att INTE spela upp avsnitten i ordning, utan man får helt enkelt hoppa lite hit och dit, men hey hey ho, jag ser det minsann som ett g-l-ä-d-j-e-ämne, jag lovar!!

Puss och kram

Andra bloggar om: , , ,


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0