Saker som får mig att rysa


Dagen har ju knappt börjat här. Haha, sitter fortfarande med min första kopp kaffe och blir uppäten av internet. Jösses, måste sluta upp med det här okynnessurfandet. Har funderingar på att gå och klippa mig, men ärligt - orka?! Jag vet att alla andra njuuuuter av när nån pillar med deras hår, jag känner bara att de är inne och inkräktar på mitt revir och tycker mest att det är jobbigt. Och det är ju inte så att hårfrissor är särskilt snabba i det de gör, av förståeliga skäl, ingen kritik alltså.

Idag är det melodifestivalen och jag känner att jag inte riktigt vet hur jag ska klara av den här Christer Sjögren-historien. Har han fejkskinnkläder på sig så kommer jag aldrig kunna sluta prata om honom. Varje gång jag är sur på nån kommer jag att säga You son of a Sjögren.

Nå, jag har ju eventuellt som plan att skriva min b-uppsats om skor alternativt mode, så därför tänkte jag vara med och tävla om en bok som alexandra lottar ut.

Annars har jag surfat runt i bloggar och läst om folks bakfylla idag. Sånt får mig att tänka 'Faen, vad jag har det bra'. Så ut och sup idag oxå, vet ja'.

puss och kram på er!


Andra bloggar om: , , , ,



Kommentarer
Alexandra

Haha. Precis! Nej, jag ska skriva lite mer om mitt nya singelliv tänkte jag ;) Fast ändå så orkar jag inte ens med dejting längre. Orka med killar just nu. hahaha

2008-02-09 @ 16:28:48
URL: http://triquetra.blogg.se
panki

You son of a Sjögren, haha, klockrent!!!

2008-02-09 @ 19:49:40
URL: http://pancake.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0